SiolNET. Planet TV Novosti
0,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet 18

Katarina Braniselj je nova voditeljica Planet 18 #video

0,61

termometer

Informativna oddaja Planet 18, ki je na sporedu vsak dan ob 18. uri na Planetu, bo imela novo voditeljico. Od danes boste lahko v novi vlogi spremljali Katarino Braniselj. 

Jutro na Planetu Planet TV Veljal je za favorita Exatlona, zdaj upe polaga vanj #video

Vsem gledalcem Planeta nova voditeljica Planet 18 Katarina Braniselj sporoča, da lahko pričakujejo predvsem Katarino, kot jo že poznamo, spreminjala se ne bo. "Torej, mene z vsem znanjem, ki sem ga do zdaj že nabrala v tej svojo novinarsko-voditeljski karieri. Seveda so pa potem v vsakem mediju verjetno različni pristopi. Tako da mene v nekem novem okolju, no."

"Svet niso samo umori, nasilje, politika, prepiri. Svet je tudi marsikaj lepega. Vsak v vsakdanjem življenju mora to poiskati. In je fino, da je prostor v informativnem programu, jaz temu rečem, prostor za dobre zgodbe. Dobre zgodbe so, poiskati jih je treba, ponuditi ljudem, zaradi tega, ker potem tudi malo lažje živimo."

Vse zamujene vsebine, tudi informativne oddaje, si lahko ogledate na naši videoplatformi Planeteka.si.

Exatlon 800x200

Informativna oddaja Planet 18 je na sporedu vsak dan ob 18. uri na Planetu. 
Aljoša Bagola Planet TV Tega o novopečenem fatalnem moškem gotovo niste vedeli #video Exatlon Planet TV Končno jim je v napeti končnici uspelo ohraniti trezno glavo #video Vražje dame Planet TV Dama, ki je petke zamenjala za delovne škornje #video #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin