SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Real Housewives Slovenija: Vražje dame

Dama, ki je petke zamenjala za delovne škornje #video #foto

0,25

termometer

Resničnostni šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko spremljate vsako soboto ob 21. uri na Planetu. Vse zamujene vsebine pa si lahko vedno ogledate na videoplatformi Planeteka.si.

Vražje dame Planet TV Slovenski plesalki je moral mož dvoriti kar šest let #video

Gordana Grandošek Whiddon je navajena zgodnjega vstajanja. Trenutno uspešno plesalko lahko spremljamo v šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, v katerem spremljamo vsakodnevno rutino šestih dam. A Gordana ni samo vražja dama, je tudi kmetovalka, doma ima namreč z možem tudi posestvo, kjer je vedno veliko dela. 

Okopava, sadi in trdi, da tisti pravi kmetovalci vedo, da ko prideš na kmetijo, lahko delaš 24 ur, pravi Štajerka. Veliko tega se ne kmetiji še uči, zato ji na pomoč priskoči njen oče, ki mu sama pravi tudi "ata Google," saj veliko ve. Da njeno življenje ni samo blišč, je želela dokazati tudi s spodnjo sliko, ki jo je delila s sledilci na Instagramu.

Čeprav je vajena plesnih čeveljcev in petk v vsakdanjem življenju, zna poprijeti tudi za umazano delo in obuje delovne škornje. Ima tudi sadjarski in traktorski izpit, četudi večinoma traktor vozi mož, a se delu nikoli ne izmika in ji ga ne zmanjka.

Resničnostni šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko spremljate vsako soboto ob 21. uri na Planetu. Zamujene vsebine pa si lahko vedno ogledate na videoplatformi Planeteka.si.

Vrazje dame Planet TV To vražja dama zameri svojemu očetu #video Pixie Lott, Gordana Grandošek Whiddon Planet TV Slovenska plesalka prijateljuje s to glasbeno zvezdnico #video Carmen Osovnikar Planet TV Carmen: Moški bi moral imeti starejšo žensko #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

 

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • LuckyHOG / 17.10.2021. ob 07:04 0 0

    faca, taka prava stajerka

    0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin