SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Tega o novopečenem fatalnem moškem gotovo niste vedeli #video

0,13

termometer

Na Planetu si lahko vsako soboto ob 18.30 ogledate oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar. Tokrat smo v njej lahko bolje spoznali novopečenega fatalnega moškega Aljošo Bagolo. Poizvedeli smo, kako se znajde v kuhinji, kako domač je s čiščenjem in pospravljanjem ter kakšen je v vlogi očeta in moža.

Aljoša Bagola je leto 2021 zaznamoval kot največkrat nagrajeni kreativni direktor in avtor, poleg tega pa je osvojil tudi naziv fatalnega moškega. V prostem času pa gre za povsem običajnega posameznika, ki rad počne običajne stvari. "V prostem času sprehajam kužka, pripravljam kosila, igram klavir in sem predvsem najraje s svojo družino," je dejal Aljoša.

Tjaša Kokalj Planet TV Preverite, kakšne so modne smernice te jeseni #video

Fatalni moški pa je fatalen tudi v kuhinji. Gospodinjska opravila mu prav gotovo niso tuja. "Jaz zelo rad čistim. Rad imam namreč urejeno. Sicer za kreativce velja, da imajo radi kreativni kaos. Tega imam jaz samo v pričeski, v glavi in okrog sebe pa imam rad red," je še razkril.

Aljoša pa se ne trudi biti fatalen v vlogi očeta in moža. Predvsem poskuša biti prizemljen. "To pomeni, da razumeš svoje dolžnosti in da od njih ne bežiš," je pojasnil, dodal pa še: "Zavedati se moraš svojih odgovornosti, predvsem pa se moraš naučiti odraslo postavljati meje."

V oddaji je Aljoša o sebi razkril tudi, da takrat, ko ne predava, prebira ali piše, proste minute najraje preživlja v miru in tišini, saj le tako ostaja v stiku s svojim notranjim, resničnim jazom. V svojem življenju si za največjo zmago šteje to, da ima ženo, ki jo lahko ljubi, in hčerko, ki jo lahko vzgaja. Več v zgornjem videu.

Magazinska oddaja Planet Vau je na Planetu vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.   
domen kumer Planet TV Pevec premagal strah in dokazal, da nič ni nemogoče #video Raiven, Sara Cirman Briški Planet TV Pevka razkrila, zakaj se je umaknila očem javnosti #video Pixie Lott, Gordana Grandošek Whiddon Planet TV Slovenska plesalka prijateljuje s to glasbeno zvezdnico #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin