SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Hajdi in Anže: Nihče, ki je v življenju dal, ni postal reven #video

0,04

termometer

V zadnji poletni oddaji Planet Vau, ki ste si jo na Planetu lahko ogledali v soboto ob 18.20, sta nam nekdanja udeleženca šova Poroka na prvi pogled razkrila, s čim se ukvarjata po koncu šova. Hajdi in Anže sta namreč ustanovila svoje podjetje, ki ima tudi dobrodelno noto, saj bosta del dobička namenila otrokom, ki imajo raka.

Hajdi in Anže sta nekdanja kandidata šova Poroka na prvi pogled, ki ste ga v letošnjem letu lahko spremljali na Planetu. Par je edini, ki je še danes srečno zaljubljen, skupaj pa sta stopila tudi na poslovno pot, saj sta ustanovila podjetje, katerega delovanje je tudi dobrodelno naravnano.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Hajdi je pojasnila, da sta naredila majice, na katerih so napisane fraze, ki sta jih v šovu Poroka na prvi pogled največkrat izrekla, na primer: Moja žabica, Pač sem flegma in tako dalje, dodala pa je: "Z njimi zbirava za otroke, ki imajo raka."

Anže je dejal: "Mislim, da si ti otroci zaslužijo največjo pozornost, ker si sami ne morejo pomagati. Sam sem vprašal Hajdi, zakaj jim ne bi pomagala midva, če imava to možnost." Hajdi je nato razkrila, kako lahko pomagate tudi vi: "Z nakupom majice, ki stane 20 evrov, zato da se bo na koncu nabrala dobra vsota."

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Je prvi ženin obupal in predhodno zapustil eksperiment?!

Par je pojasnil, da lahko za nakup majice trenutno v stik z njima stopite kar prek njunega profila na Instagramu – Anže Žerovec in Hajdi Jašarova, kasneje pa bo nakup mogoč tudi na spletni strani. Anže je na koncu dejal: "Nihče, ki je v življenju dal, ni postal reven." To potrjuje tudi slovenski rek, da se dobro z dobrim vrača.

Oddaja Planet Vau se na Planet vrača jeseni.  Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Omar Naber Planet TV Samski Omar Naber si želi vsaj tri otroke #video Željko Bebek Planet TV To sta nam zaupala legendarni Željko Bebek in njegov sin #video Žan Papič Planet TV Žan Papič: Kondome na piknik prinese vsak optimist #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin