Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 12. 2021,
7.43

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,16

1

Natisni članek

Planet Vau Arnej Ivkovič Sanja Grohar Tina Gorenjak

Četrtek, 9. 12. 2021, 7.43

2 leti, 4 mesece

Tina Gorenjak priznala: Zaradi samskega stana sem bila prav žalostna #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,16

1

V oddaji Planet Vau, ki jo vsako soboto ob 18.30 na Planetu vodi Sanja Grohar, smo se tokrat pogovarjali z igralko Tino Gorenjak, ki je svojo dolgoletno samskost spremenila v komedijo. Pri tem ji je na pomoč priskočil tudi plesalec Arnej Ivkovič. Izvedeli smo, kakšno prihodnost si želi Tina in kako Jernej razume odnos med moškim in žensko.

Gledališka in filmska igralka Tina Gorenjak, ki se sicer bliža abrahamu, je vse svoje samske dogodivščine prelila v komedijo oziroma kot sama pravi: "V avtobiografsko tragikomedijo." Tina je razkrila, da se je predstave lotila pisati, ko je bila samska čarobnih sedem let. "V teh sedmih letih sem bila prav žalostna. Prav otožna, moram priznati, zaradi osamljenosti in želje po pravem partnerstvu," je odkrito dejala. To žalost je nato prelevila v tisto, kar ji gre najbolj od rok – pisanje gledališke predstave.

Koledar
Planet TV Vražje dame so sezono končale z dobrodelnim koledarjem #video

Zdaj je Tina samska že deveto leto in na svoj stan gleda povsem drugače. Je namreč srečno samska in ne išče svoje boljše polovice, ampak človeka, ki je prav tako celota kot ona: "Zdi se mi, da je škoda, da bi človek čakal na boljšo polovico, ki bo osmislila njegovo življenje. Normalno pa se mi zdi, da v človeku tli želja, da bi našel pravega partnerja." Igralka je priznala, da ima to željo, pa tudi željo po poroki: "Da, mislim, da bi bilo to kar zanimivo, ker še nisem bila poročena."

Tina Gorenjak in Arnej Ivkovič sta združila moči za predstavo z naslovom Večno samska. | Foto: Tina Gorenjak in Arnej Ivkovič sta združila moči za predstavo z naslovom Večno samska.

Ob tem je Arnej dodal, da je verjetno to želja vsake ženske: "Da je vsaj enkrat kot princeska v beli poročni oblekici." Na vprašanje, če je poroka tudi želja vsakega moškega, je samo skomignil z rameni in dodal: "Verjetno tudi, no." Arnej je sicer sodeloval tudi pri Tinini predstavi, ki nosi naslov Večno samska. Dopolnil jo je s plesnimi vložki, ki jih je tudi sam odplesal. Poleg plesa pa Arneja zanima tudi igra, s sodelovanjem pri tej predstavi pa se mu je uresničila velika želja.

Miklavž - Planet Vau
Planet TV Tako se spominjajo dneva sv. Miklavža znani obrazi na Planetu #video

Tina je v zaključnem delu dejala, da meni, da niso "zakomplicirane" samo ženske, ampak tudi moški. Ob tem je Arnej dejal: "Kakor ženske vzamete. Če moški moškega razume, ga lahko tudi ženska."

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, si na Planetu lahko ogledate vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

 

Asja Bonnie Pivk
Planet TV To je dekle, ki je postalo letošnja Miss Earth Slovenije #video
Klemen Slakonja
Planet TV Klemen Slakonja priznal: Zakalkuliral sem se #video
Špela Kastelic
Planet TV Tudi vražja dama je morala za lepoto potrpeti #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte