SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Exatlonovka nam je ekskluzivno predstavila svojega izbranca #video

0,61

termometer

V zadnji poletni oddaji Planet Vau, ki ste si jo na Planetu lahko ogledali v soboto ob 18.20, nam je nekdanja Exatlonovka Eva Peternelj ekskluzivno razkrila, kdo je srečnež, ki je osvojil njeno srce, in kako sta se spoznala.

Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Eva Peternelj, nekdanja tekmovalka v oddaji Exatlon, je v oddaji Planet Vau pred kamero prvič pokazala svojega izbranca, ki ji je ukradel srce. Eva je najprej razkrila, kaj je glavni pogoj, da nekdo lahko postane njena boljša polovica: "Moj fant mora biti športnik. To je pravilo številka 1. Tudi spoznala sva se v fitnesu, tako da se je vse začelo tam na treningu."

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Na treningu so se sicer krepile mišice, kar pa sprva ni veljalo za njuno zvezo. Eva je pojasnila: "Najprej je bil on moj trener, kar mi je bilo v redu. Potem sva začela trenirati skupaj in takrat me je bilo strah, zato ker me je okregal za vsako stvar, za katero sem rekla, da je ne morem."

Žiga Milič, Evin izbranec, je nato pojasnil, da je bila povod za to njena neposlušnost, zaradi katere jo je moral med treningom popravljati znova in znova. "To mi je šlo malo na živce," je iskreno dodal. Eva je nato razkrila, da zato zdaj ne trenirata skupaj, ampak vsak zase, skupaj pa sta samo doma.

Hajdi Korošec Jazbinšek Planet TV Femme fatale o svojem možu: Dolgo sem ga čakala, a je bilo vredno! #video

Par pa je bil več tisoč kilometrov narazen v času, ko je Eva premagovala ovire v Exatlonu. Žiga je priznal, da mu je bilo v tistem času zelo težko, saj je Evo močno pogrešal. Eva je ob koncu dejala, da se izkušnje ne da opisati: "Je nekaj res posebnega in kdorkoli si želi posebnih izzivov, mu res priporočam, naj se prijavi."

 

Oddaji Planet Vau in Exatlon se na Planet ponovno vračata jeseni. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta v skrbeh: Mož si v spalnici želi … Družinski dvoboj Planet TV To v Družinskem dvoboju ni uspelo še nikomur #video Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Ženin surovo reagiral na nevestino negotovost: Sama si si kriva!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin