SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Femme fatale o svojem možu: Dolgo sem ga čakala, a je bilo vredno! #video

0,13

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko ujamete vsako soboto ob 18.20, se je Eva Cimbola tokrat pogovarjala s Hajdi Korošec Jazbinšek. Večina se jo verjetno spominja po njenih otroških pesmih, danes pa je predvsem uspešna poslovna ženska, mama dveh otrok, žena 11 let mlajšemu možu in pa letošnja dobitnica naziva femme fatale.

Eva Cimbola se je v tokratni oddaji Planet Vau pogovarjala s Hajdi Korošec Jazbinšek. Hajdi je kot najstnica zaslovela z izdanimi pesmimi, danes pa je uspešna poslovna ženska, vplivnica in predvsem mati ter žena. Hajdi je Evi sprva zaupala, kaj je počela vmes.

"Po končani pevski karieri sem se odločila za študij. Po končanem faksu sem se zaposlila v svoji prvi službi – bila sem bankirka in pot do tega položaja je bila trnova, saj so me vsi imeli za Hajdi, ki poje Naš kuža. Ta etiketa je še danes prisotna, zato se moram stalno dokazovati, morda še bolj kot kdo drug."

Tamara, Brent Planet TV Prvi avstralski ženin ogorčen: Poročil sem se s psihopatko

Dodala je še: "Ko sem se zaposlila, sem na banki delala kot komercialistka za pravne osebe. Tam sem delala deset let, nato pa se je pojavil moj Urban. Z njim sva v treh mesecih vse uredila. Spoznala sva se, jaz sem zanosila, odprla sva podjetje. Očitno so bile odločitve prave." 

Hajdi je razkrila, da med iskanjem stvari za svojega novorojenčka ni našla nič lepega, zato je veliko stvari začela iskati v tujini. Njen mož je imel počasi dostavljavcev in paketov čez glavo, zato jo je spodbujal, da iz tega razvije posel. Danes je tako lastnica trgovin z izdelki za malčke.

Sebastian Planet TV Sebastian razkril: Moja oboževalka je zame kršila zakon #video

Njen mož Urban je sicer 11 let mlajši od nje. "Jaz sem v nekaterih pogledih veliko bolj otročja kot Urban. On je namreč zelo zrel za svoja leta, ker se je moral hitro osamosvojiti in je zato tudi sam ustvaril vse, kar ima. Tako sva oba izhajala iz podobnih izhodišč, kar zadeva zgodnje začetke dela. Jaz že pri desetih letih, on pa je pri 18 pri meni odprl račun. Tako sva se spoznala. Potem se nisva srečala deset let, potem pa je Urban vzpostavil stik z mano na Facebooku. Danes se imava res rada, sva najboljša prijatelja in partnerja. Dolgo časa sem ga čakala in ga dobila šele pri 36 letih. Ampak je bilo vredno!"

Oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

matej rimanić Planet TV Matej Rimanić napoveduje: Jaz bom prvi Slovenec, ki bo osvojil oskarja! #video Holly Greenstein, Andrew Davis Planet TV Ženin po prvem skoku med rjuhe razočaran: Imel sem že boljše afere za eno noč Selina Chhaur Planet TV Šok za nevesto: Ne privlačiš me, ker si Azijka #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin