Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 12. 2021,
12.36

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Nika Čukur Gordana Grandošek Whiddon Špela Kastelic Pika Zrim Katarina Benček Andreja Medvedič Carmen Osovnikar The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Vražje dame

Sobota, 11. 12. 2021, 12.36

2 leti, 4 mesece

Koledar vražjih dam je končno ugledal luč sveta #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

V finalni epizodi šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame ste bili zopet priča pestremu dogajanju. Vzdušje finalne epizode so začinili prepiri, solze in smeh, končno pa je luč sveta ugledal dobrodelni koledar vražjih dam, za katerega so trdo delale v zadnjih epizodah. 

Tokrat so se udeleženke šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame družile v Kranjski Gori. Glavni namen srečanja je bil sicer prihod Miklavža, zaznamovalo pa ga je predvsem slavnostno razkritje njihovega dobrodelnega koledarja, za katerega so se fotografirale s svojimi štirinožnimi prijatelji. Andreja je namreč vražjim damam pokazala, kakšen je končni rezultat njihovega trdega dela, ki smo ga lahko spremljali v preteklih epizodah.

Vražja ekipa med druženjem v Kranjski Gori. | Foto: Vražja ekipa med druženjem v Kranjski Gori. Ob tem so vse vražje dame pokazale izredno navdušenje in ponos na končni izdelek. Tako Andreja, ki je prevzela vlogo umetniške direktorice, kot Gordana, ki je sešila obleke za fotografiranje, sta bili ob razkritju deležni samih pohval. Vražje dame pa so ob slavnostnem razkritju poskrbele tudi za dobrodelno noto in namenile 1.000 evrov društvu SLO-CANIS.

Vražje dame so podarile kar 1.000 evrov društvu SLO-CANIS. | Foto: Vražje dame so podarile kar 1.000 evrov društvu SLO-CANIS. Društvo SLO-CANIS se ukvarja s šolanjem psov spremljevalcev, pri njih pa se je šolala tudi psička Gordane Grandošek Whiddon. Sredstva bodo namenili čutni sobi za otroke, v kateri se bodo izvajale terapije s psi za otroke z različnimi težavami.

 

Če ste katero od epizod prve sezone šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame slučajno zamudili, si jo lahko, poleg drugih ekskluzivnih vsebin, ogledate na Planeteka.si.

 
VD na praznovanju
Planet TV Vražje dame na praznovanju: "Bolje je bilo poskrbljeno za pse" #video
Katarina Benček in Marko
Planet TV S tem je vražja dama povsem osupnila svojega izbranca #video
Andreja Medvedič
Planet TV To so na premieri filma razkrile vražje dame #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte