Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 12. 2021,
7.37

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

Natisni članek

Gordana Grandošek Whiddon Katarina Benček Nika Čukur Špela Kastelic Pika Zrim Andreja Medvedič Carmen Osovnikar The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Vražje dame

Četrtek, 9. 12. 2021, 7.37

2 leti, 4 mesece

Vražja dama nejevoljno: Ne ljubi se mi ukvarjati z njimi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

V šovu The Real Housewives Slovenija je Carmen Osovnikar povabila vražje dame na otvoritev svoje ženske sobe, ki jo je renovirala Andreja Medvedič. Dame so bila sprva zadržane, nato pa je ozračje začinilo predvsem polivanje šampanjca po novem pohištvu in nezadovoljstvo gostiteljice z nekaterimi gostjami.

V tokratni epizodi The Real Housewives: Vražje dame smo udeleženke šova lahko spremljali na obisku pri Carmen Osovnikar. Povabila jih je namreč na otvoritev svoje prenovljene ženske sobe. Prenavljanje je v svoje roke prevzela Andreja: "V Carmenin črno-beli svet sem želela vnesti nekaj nežnosti z barvo." Otvoritev je bila mirna, dame so bile zelo zadržane, Carmen pa je celo dejala, da bo počasi potrebovala malo oddiha od določenih dam.

Vražje dame na otvoritvi prenovljene ženske sobe. | Foto: Vražje dame na otvoritvi prenovljene ženske sobe. Špela nad sobo ni bila navdušena: "Ni bila ravno spektakularna, smo pa prišle, da smo izkazale podporo Andreji in Carmen. Ne bi pa imela take sobe doma." Pika je bila deležna ostrega pogleda Carmen, ker je na obisku polila njen novi kavč s šampanjcem. Carmen je počistila Pikin madež, ob tem pa je Andreja izpostavila, da ima Carmen zelo čist dom: "V njeni hiši ni nobenega prahu in madežev." Tudi Špela je izpostavila, da je Carmen zelo redoljubna gospa.

Koledar
Planet TV Vražje dame so sezono končale z dobrodelnim koledarjem #video

Po koncu druženja je Carmen odkrito dejala: "Čisto vseeno mi je, kaj si mislijo, ker se mi res ne ljubi ukvarjati z njimi. So starejše ženske, ki bi lahko imele malo več pameti v glavi, ne pa da se toliko ukvarjajo z mano. Jaz sem tista, ki se v oddaji ne pretvarja. Jaz, Špela in Gordana smo bile v oddaji take, kot smo v resnici, preostale pa so povsem drugačne, kot se prikazujejo. In meni to ni všeč."

Če ste katero od epizod prve sezone šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame slučajno zamudili, si jo lahko poleg drugih ekskluzivnih vsebin ogledate na Planeteka.si.

Katarina, Gordana, Carmen
Planet TV Tako so se vražje dame odrezale pri delu na kmetiji #video
The Real Housewives Slovenija: Vražje dame
Planet TV Tako se je Carmen odrezala v plesu ob drogu #video
Andreja Medvedič
Planet TV Med vražjima damama je prišlo do kratkega stika #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte