SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako se je Carmen odrezala v plesu ob drogu #video

0,27

termometer

Tokrat so se v šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame štiri udeleženke odpravile na uro plesa ob drogu. Večina dam je ob drogu blestela, ena vražja dama pa je nenehno polzela po drogu navzdol. Na treningu smo bili lahko priča tudi manjšemu prepiru, več pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Carmen Osovnikar, Damjan Murko Planet TV Carmen zaradi Damjana Murka vsa mokra #video

Gordana Grandošek Whiddon, Nika Čukur, Katarina Benček in Carmen Osovnikar so se tokrat v oddaji The Real Housewives Slovenija: Vražje dame odpravile na uro plesa ob drogu. Nad tem je bila po pričakovanjih najbolj navdušena plesalka Gordana, Carmen pa ravno nasprotno. Nika je svoj ples ob drogu opisala z besedami, da je ta bolj podoben "pozibavanju pande, saj ko si obdan s tako lepimi telesi, hitro izpadeš v skupini kot medvedek".  Pri Carmen se je izkazalo, da je njena fizična pripravljenost slaba, saj zadnje čase premalo trenira, medtem ko je bila Katarina z drogom takoj "kot eno".

Nika Čukur Planet TV Vražja dama: Sem ženska dveh ekstremov #video

A kot se za prijateljice spodobi, se kdaj tudi sporečejo. Na uri sta si v lase skočili Nika in Gordana. Gordano je namreč zmotilo, da jo je Nika učila, kako je treba plesati, zato ji je rekla: "Si zadeve pobrskala na internetu? Ker jaz ne plešem, pa tega res nisem vedela!" V nadaljevanju pa ji je še zabrusila, da je o plesu res ni treba poučevati.

Carmen se je prepiru izognila in se bolj ukvarjala z bolečinami, ki jih je dobila ob plezanju. Njena slaba športna pripravljenost pa je presenetila Katarino: "Mislila sem, da je Carmen boljša športnica, saj vedno razlaga, da obiskuje fitnes." Nato pa še dodala, da se je Carmen obnašala, kot da ji je nerodno pred preostalimi, saj ni želela biti slabša od njih. Carmen je priznala: "Vse je bilo težko." Tudi Nika se ni mogla vzdržati komentarja ob tem: "Njeno lepo telo, žal, ne sodeluje vedno z njo." 

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21.00. Zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.   

Andreja Medvedič Planet TV Vražja dama razkrila: Ko sem v zvezi, se od strasti kar kadi in iskri #video Exatlon Planet TV Marko Knafelc: Exatlon je več kot samo fizični napor #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTubu in na strani Planeta na Facebooku. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin