SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kje se je zvezdnik skrival zadnjih osem let?

0,25

termometer

Vonj po strasti |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 16. uri spremljate telenovelo Vonj po strasti (Cafe con aroma de mujer), v kateri je v glavni vlogi William Levy. Kubansko-ameriškega igralca zadnjih osem let ni bilo mogoče videti v svetu telenovel. In kaj je bil njegov razlog za umik?

William Levy se je leta 2013 umaknil iz sveta telenovel in se začel bolj posvečati novim izzivom. Telenovela Vonj po strasti (Cafe con aroma de mujer), ki je izšla letos, tako predstavlja tudi njegovo vrnitev v svet nadaljevank. Kaj pa je botrovalo sprejetju te odločitve?

Vonj po strasti Planet TV Spremljajte novo telenovelo Vonj po strasti

Kubanski igralec je svojo prepoznavnost začel graditi s sodelovanjem v resničnostnih šovih televizijske mreže Telemundo, na višku slave pa je bil med letoma 2008 in 2011, ko je nase opozoril z vlogami v telenovelah Angeli brez kril (Cuidado con el angel), Čarovnija Ljubezni (Sortilegio), Zmagoslavje ljubezni (Triunfo del Amor) in Vihar (La Tempestad), ki je bila njegova zadnja telenovela, v kateri je sodeloval, preden si je vzel osemletni premor.

William Levy je razkril, da se iz sveta telenovel ni umaknil zaradi zaslužka. Zvezdnik namreč ni želel biti znan le po igranju tovrstnih vlog. Svojo srečo je želel preizkusiti tudi v tujini, v svetu filmske produkcije. K njegovi odločitvi je zelo prispevala tudi želja, da bi več časa preživel s svojo družino.

Williama Levyja lahko spremljate v telenoveli Vonj po strasti (Cafe con aroma de mujer), ki je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 16. uri. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom LEGO masters Planet TV Ustvarjalni konci tedna z LEGO Masters Jutro na Planetu Planet TV Prve informacije dneva v oddaji Jutro na Planetu
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin