Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 10. 2021,
12.46

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Laura Londoño William Levy Cafe con aroma de mujer Vonj po strasti

Sreda, 13. 10. 2021, 12.46

2 leti, 6 mesecev

Spremljajte novo telenovelo Vonj po strasti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Vonj po strasti

Povsem novo telenovelo Vonj po strasti (Cafe con aroma de mujer) si boste prvič lahko ogledali že danes ob 16. uri, na sporedu bo od ponedeljka do petka ob isti uri. V glavnih vlogah nastopata igralca William Levy in Laura Londoño, serija pa govori o ljubezni med revno obiralko kave in čednim mladeničem iz premožne družine.

Kolumbijska telenovela Vonj po strasti (Cafe con aroma de mujer) je ena od najnovejših telenovel, saj je na televizijske zaslone prišla letos pomladi. V glavnih vlogah bomo lahko spremljali Williama Levyja, ki bo zaigral v vlogi čednega sina lastnika velikega posestva, Sebastiana Valleja. Ta bo spodnesel tla pod nogami Teresi Suárez ali "La Gavioti", v vlogi katere bo nastopila igralka Laura Londoño.

William Levy in Laura Londoño med prizorom telenovele Vonj po strasti. | Foto: William Levy in Laura Londoño med prizorom telenovele Vonj po strasti.

Osrednja zgodba govori o Gavioti in njeni mami, ki vsako leto prideta na posestvo Casablanca na obiranje kavovca, v sebi pa tiho upata, da bosta kmalu lastnici svoje posesti, kot jima je to obljubil lastnik plantaže Octavio Vallejo.

Ambasadorjeva hči
Planet TV Odkrijte skrivnost Ambasadorjeve hčere

Toda usoda ima drugačne načrte, saj Octavio umre, preden bi lahko svojo obljubo izpolnil. Gaviota se zato odloči, da bo poskušala prepričati o spoštovanju dogovora preostale člane družine. Tako spozna Sebastiána, Octavievega sina, ki sicer živi v New Yorku. Med njima najprej vzbrsti neustavljiva privlačnost, ta pa se počasi razvije v močno ljubezen, ki je postavljena na težke preizkušnje, ker zaljubljenca izhajata iz preveč različnih svetov. Jima bo uspelo premagati vse ovire?

Prepovedani sadež
Planet TV Spletke in strasti visoke družbe v Prepovedanem sadežu

Igralec Willam Levy je že dolgo časa eden od bolj prepoznavnih obrazov v svetu mehiških serij, vseeno pa Vonj po strasti (Cafe con aroma de mujer) pomeni njegovo veliko vrnitev. Z njo se namreč po osmih letih premora spet vrača v svet telenovel.

Telenovela Vonj po strasti (Cafe con aroma de mujer) bo na Planetu predvajana od ponedeljka do petka ob 16.05. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Skyfall
Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom
Jutro na Planetu
Planet TV Prve informacije dneva v oddaji Jutro na Planetu
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte