SiolNET. Planet TV Telenovele
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Odkrijte skrivnost Ambasadorjeve hčere

0,13

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško nadaljevanko Ambasadorjeva hči, v kateri igrata priljubljena Egin Akyürek in Neslihan Atagül.

Exatlon Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji

Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško uspešnico Ambasadorjeva hči (Sefirin Kizi). V ospredju čustvene drame je ljubezenska zgodba med bogatim poslovnežem Sandžarjem in ambasadorjevo hčerko Nare, ki kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti, iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni.

V glavnih vlogah igrata Egin Akyürek, ki smo ga na Planetu videli tudi v priljubljeni Izgubljeni časti, in Neslihan Atagül, ki jo slovensko občinstvo prav tako že pozna. Gre za zelo svežo turško nadaljevanko, ki je na podelitvi filmskih nagrad v Izmirju zmagala v skoraj vseh igralskih kategorijah, tudi v kategoriji najboljše glavne igralke in najboljšega glavnega igralca v seriji.

Ambasadorjeva hči

Zgodba govori o Sandžarju, sinu siromašnega bajtarja, ki se je že kot otrok zaljubil v Nare, ambasadorjevo hčer, ki je počitnikovala v Bodrumu. Mlada, a tako različna človeka se imata brezmejno rada in se leta borita za svojo ljubezen. Na koncu sicer vendarle pristaneta skupaj, toda na poročno noč Nare brez sledu izgine.

Nekateri menijo, da je padla v morje in utonila, spet drugi, da je ambasadorjeva hči pobegnila v Evropo, vaški posebnež pa v svoji pesmi pripoveduje, da se je spremenila v ptico in odletela. Ambasadorjeva hči, ki je izginila na poročno noč, pa natanko devet let pozneje prihaja na Sandžarjevo drugo svatbo – a ne sama, pač pa za roko vodi njuno hčer.

Ambasadorjeva hči je na Planetu od ponedeljka do petka ob 17. uri.
Exatlon Planet TV Tako postavne so tekmovalke novega TV-šova #foto Exatlon Planet TV Tako gibčni so tekmovalci najbolj športne preizkušnje #video Modra ekipa Exatlon Planet TV To je modra ekipa izzivalcev Exatlona
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin