SiolNET. Planet TV Exatlon
1,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To je modra ekipa izzivalcev Exatlona

1,34

termometer

Že 6. septembra ob 19.45 na Planet prihaja najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon. Rdečo ekipo znanih obrazov in uveljavljenih športnikov smo že spoznali, v Dominikanski republiki pa se bo z njo na osupljivih poligonih spopadla tudi modra ekipa izzivalcev.

Exatlon Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji

Rdečo ekipo revolucionarne oddaje Exatlon sestavljajo znani obrazi in uveljavljeni športniki, v Dominikanski republiki pa se jim bo pridružila tudi modra ekipa izzivalcev. Ekipi se bosta med seboj pomerili na izjemno težkih poligonih in tekmovali tako za določene ugodnosti kot za skupno in individualno zmago. Na koncu tekmovanja Exatlon bosta namreč zmagovalca dva – najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg zmagovalcev prve slovenske preizkušnje Exatlon prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov. Športne preizkušnje bo s svojim nezgrešljivim komentarjem spremljal voditelj Miran Ališič, medtem ko bo utrip med tekmovalci in tekmovalkami v netekmovalnem delu preverjala Tina Gaber.

Exatlon modra ekipa

Luka Turk
35 let
Radovljica

Sedemkratni svetovni prvak v ledenem plavanju velja za človeka, ki ga nikoli ne zebe. Bil je član olimpijske reprezentance v Pekingu leta 2008, danes pa je učitelj gibanja, kar je tako njegov hobi kot poslanstvo.

Exatlon modra ekipa

Alja Šlebnik
20 let
Radlje ob Dravi

Študentka laboratorijske biomedicine je nekoč trenirala plavanje in akrobatiko, danes pa se ukvarja tudi s tekom in fitnesom. V prostem času rada riše in igra prečno flavto.

Exatlon modra ekipa Alen Lamper

Alen Lamper
21 let
Celje

Alen je atlet, tudi državni prvak v teku na 3000 metrov z zaprekami v mlajši članski kategoriji, sicer pa se ukvarja še s kolesarjenjem in plavanjem. Nekoč je sodeloval tudi v oddaji Preživetje v divjini in pravi, da je precej adrenalinski človek, ki ga vse zanima.

Exatlon modra ekipa

Eva Peternelj
26 let
Koper

Osebna trenerka in spletna vplivnica na Instagramu vodi vaje Peach Booty Plan. Je nekdanja jadralka, ki je bila 15 let tudi članica reprezentance, a čeprav ima rada vse športe, povezane z vodo, pa ni pretirano navdušena nad plavanjem.

Exatlon modra ekipa

Nik Korošec
29 let
Ljubljana

Ljubljančan Nik vodi svoj lokal, v katerem tudi streže. Deset let je treniral košarko, ki jo poleg futsala v prostem času še vedno rad igra.

Exatlon modra ekipa

Katarina Jerše
42 let
Ljubljana

Danes profesorica športne vzgoje je bila 12 let polprofesionalna rokometašica pri Olimpiji in državna prvakinja v mlajših kategorijah. Kar 18 let je delala tudi v fitnesu in kot prva v Evropi razvila poseben program za vadbo v bazenu. 

Exatlon modra ekipa

Gregor Divjak
29 let
Sevnica

Trener športne gimnastike iz Sevnice je sicer po izobrazbi prometni inženir. Trenira tudi kickboks, med hobije pa prišteva še tek, kolesarjenje, smučanje in triatlone.

Exatlon modra ekipa

Sanja Novak
32 let
Murska Sobota

Vsestranska športnica Sanja ima sicer diplomo iz razrednega pouka, a je trenutno zaposlena v proizvodnji. Nekoč je trenirala atletiko in hitrostno rolanje, največ športnih dosežkov je zabeležila v ekipnih tekmovanjih. 

Exatlon na Planet prihaja že 6. septembra ob 19.45!
Exatlon lahko spremljate tudi na omrežjih Facebook in Instagram.
Exatlon Planet TV Tako postavne so tekmovalke novega TV-šova #foto Exatlon Planet TV "Nimam strahov, zame obstajajo le izzivi" #foto Miran Ališič Planet TV Z Exatlonom se vrača Miran Ališič Tina Gaber Planet TV Skozi dogajanje ob Exatlonu nas bo vodila Tina Gaber
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin