SiolNET. Planet TV Exatlon
0,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Skozi dogajanje ob Exatlonu nas bo vodila Tina Gaber

0,32

termometer

Medtem ko bo nestrpno pričakovani Exatlon septembra na Planetu vodil Miran Ališič, nas bo skozi dogajanje ob tekmovalnem delu oddaje popeljala Tina Gaber. "Vsekakor drži, da bo to najtežja fizična preizkušnja na naših televizijah do sedaj!" zatrjuje Tina, ki se prvič predstavlja v takšni vlogi.

Miran Ališič Planet TV Z Exatlonom se vrača Miran Ališič

Najtežjo športno preizkušnjo na slovenskih televizijah bo septembra vodil legendarni Miran Ališič, v Dominikanski republiki, kjer se bodo z osupljivimi poligoni pomerili najbolje fizično pripravljeni Slovenci in Slovenke, se mu bo kot posebna poročevalka na terenu pridružila Tina Gaber. V Exatlonu bomo namreč spremljali tako ekstremne fizične izzive kot tudi tekmovalce in tekmovalke med pripravami nanje ter interakcije med njimi, solze sreče in razočaranj.

Tino Gaber bomo v Exatlonu spoznali v novi vlogi. Tino Gaber bomo v Exatlonu spoznali v novi vlogi. Foto: Planet TV Zaupnica tekmovalk in tekmovalcev

"Iskreno se v prvi vrsti vidim kot prijateljica in zaupnica tekmovalk in tekmovalcev," je o svoji vlogi povedala Tina in dodala, da si želi kot voditeljica netekmovalnega dela šova s tekmovalci in tekmovalkami predvsem odkrito pogovarjati, jih bodriti pri tekmovanju in preverjati, kako se spopadajo s fizično in psihično zahtevnim tekmovanjem, kot je Exatlon.

Tekmovalci bodo sicer razdeljeni v dve skupini, tekmovali pa ne bodo le med seboj, ampak tudi z dih jemajočimi poligoni, ki bodo ultimativna preizkušnja njihove moči, vztrajnosti, spretnosti in taktike.

Ob pripravah na nov izziv pred kamero si je Tina ogledala tudi mednarodne različice priljubljenega šova, ki zdaj prvič prihaja v Slovenijo. "Najbolj me navdušuje borbenost tekmovalcev. To, da se kljub neznanskim fizičnim naporom nikoli ne predajo. Poligoni res niso lahki, dogaja se marsikaj," pravi in dodaja, da komaj čaka, da poligone vidijo tudi gledalci: "Res so zanimivi in dodelani do potankosti. Vsekakor drži, da bo to najtežja fizična preizkušnja na naših televizijah do sedaj!"

V nepozabni tropski preizkušnji bo boj med tekmovalci neizprosen, saj bo vsak teden moral nekdo tekmovanje tudi zapustiti. Na koncu bosta zmagovalca kar dva: najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec bosta poleg naziva zmagovalcev tekmovanja Exatlon Slovenija prejela vsak 50 tisoč evrov!

Exatlon prihaja na Planet že septembra!
Sanja Grohar Planet TV Oddaja Planet Vau z novo voditeljico Planet Eva Planet TV Vabljene na Planet Eva Rubi Planet TV Tako je danes videti zvezdnica priljubljene serije
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin