Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 8. 2021,
13.23

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,91

Natisni članek

Planet TV

Ponedeljek, 23. 8. 2021, 13.23

2 leti, 8 mesecev

Tako je danes videti zvezdnica priljubljene serije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,91

Jesen bo Planet TV prinesla več novosti, med drugim se je kanal Planet PLUS s 23. avgustom preimenoval v Planet Eva, ki bo v svoje središče postavil gledalke. Že nocoj ob 20. uri si boste lahko ogledali prvi del zelo uspešne mehiške telenovele Rubi, ki je pred leti že navdušila slovenske gledalce. Glavno junakinjo je upodobila urugvajska igralka Barbara Mori, ki tudi 17 let kasneje navdušuje s svojim videzom.

Planet Eva
Planet TV Vabljene na Planet Eva

Barbara Mori je mehiška igralka, manekenka, producentka in pisateljica, rojena v Urugvaju, ki je nase najbolj opozorila z vlogo v eni najuspešnejših mehiških telenovel vseh časov Rubi. To boste od zdaj lahko spremljali tudi na Planet Eva.

Barbara Mori v mehiški uspešnici Rubi | Foto: Barbara Mori v mehiški uspešnici Rubi

Svojo pot v medijskem svetu je začela že pri 14 letih, ko se je prvič preizkusila kot manekenka, kasneje jo je pot vodila v igralske vode, kjer se je izkazala v več vlogah. Pogosto jo uvrščajo tudi na lestvice najlepših igralk v mehiških serijah vseh časov.

Miran Ališič
Planet TV Z Exatlonom se vrača Miran Ališič

Pri 19 letih je v zvezi z igralcem Sergiem Mayerjem rodila sina Sergia. Tudi sin je pri 19 letih postal oče, zato je igralka že pri 39 letih postala babica, mediji pa so jo označili za najbolj seksi babico na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Čeprav jo je vloga v telenoveli Rubi izstrelila med največje televizijske zvezde, se je igralka kasneje umaknila iz tega televizijskega žanra ter zelo uspešno nastopala v serijah in filmih. Poleg Latinske Amerike se je preizkusila še v Hollywoodu in tudi Bollywoodu.

Planet Vau
Planet TV Oddaja Planet Vau z novo voditeljico

Pred časom je zavrnila možnost, da bi se vrnila na male ekrane z vlogo, ki jo je izstrelila med največje televizijske zvezdnice. Ustvarjalci so želeli, da bi nastopila v sodobni predelavi telenovele Rubi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

"Nisem ljubiteljica tega, še posebej ker je bila originalna različica tako uspešna," je ob tem povedala 43-letna igralka, a dodala, da je vseeno zadovoljna z izbiro igralke, ki bo v novi različici Rubi prevzela njeno vlogo. "Camili Sodi želim veliko uspeha, saj se mi zdi odlična igralka. Zelo jo cenim in upam, da bo to zanjo nepozabna izkušnja."

Prvi del kultne telenovele Rubi bo na sporedu danes ob 20. uri na programu Planet Eva. Spremljali jo boste lahko od ponedeljka do petka. Nocoj bo na Planet Eva prvič predvajana tudi telenovela Moč ljubezni (El privilegio de amar), ki bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 19. uri.
Rebelde
Planet TV Izjemna preobrazba: igralka izgubila kar 70 kilogramov
Rebelde
Planet TV Nerodna prigoda na snemanju priljubljene serije
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte