Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 8. 2021,
14.17

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Igor Mikič Aleksandra Podgoršek Marjanca Polutnik Pina Umek Andrei Lenart Nives Orešnik Denis Porčič - Chorchyp Franko Bajc Miran Ališič Tina Gaber Exatlon Planet TV

Četrtek, 26. 8. 2021, 14.17

2 leti, 7 mesecev

Exatlon

"Nimam strahov, zame obstajajo le izzivi" #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Že 6. septembra na Planet prihaja najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon, še pred tem pa smo na posebnem dogodku spoznali tekmovalce in tekmovalke rdeče ekipe, ki se bo v Dominikanski republiki spopadla z osupljivimi poligoni. Sestavljajo jo znani obrazi in uveljavljeni športniki.

Exatlon
Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji

Športne preizkušnje v revolucionarni oddaji Exatlon bo s svojimi nezgrešljivimi komentarji spremljal voditelj Miran Ališič, medtem ko bo utrip med tekmovalci in tekmovalkami v netekmovalnem delu preverjala Tina Gaber. Tina nam je tudi predstavila tekmovalce in tekmovalke rdeče ekipe, ki jo sestavljajo znani obrazi in uveljavljeni športniki.

Med njimi je tudi Nives Orešnik, nekdanja mis Slovenije, ki trenutno dela kot osebna trenerka. "Nimam strahov, zame obstajajo le izzivi," je povedala dan pred odhodom na neverjetno pustolovščino, kjer se ji bo v boju pridružil tudi partner Andrei Lenart, igralec, ki smo ga videli v več slovenskih serijah, pa tudi v hollywoodski uspešnici Kingsman: Tajna služba. Andrei sicer pravi, da se mu zdi sodelovanje v oddaji skupaj z dekletom zagotovo prednost. "Veselim se tega doživetja, še lepše pa je, ker bom to doživetje delil z njo," je povedal.

Fotogalerija
1 / 12

Rdečo ekipo sestavljajo tudi nekdanja umetnostna drsalka Pina Umek, ki je zdaj osebna trenerka, aktualna državna prvakinja v ritmični gimnastiki Aleksandra Podgoršek ter model in osebna trenerka Marjanca Polutnik.

Najtežja športna preizkušnja seveda ne more miniti brez prve mišice Slovenije Igorja Mikića, v ekipi rdečih pa sta se mu pridružila tudi trener borilnih veščin Denis Porčič - Chorchyp in športni navdušenec Franko Bajc. "Mislim, da je ena velika zmaga, da sploh lahko grem na Exatlon, poskušal bom vsak dan posebej zmagovati, in upam, da me to popelje do velike zmage," je ob predstavitvi ekipe povedal Franko.

Franko Bajc je pokazal svoje spretnosti. | Foto: Planet TV/ Ana Kovač Franko Bajc je pokazal svoje spretnosti. Foto: Planet TV/ Ana Kovač

Osem članov rdeče ekipe je že odpotovalo v Dominikansko republiko, kjer se bo odvijala najtežja športna preizkušnja televizijske jeseni. Tam se jim bo pridružila tudi modra ekipa izzivalcev, obe ekipi pa se bosta pomerili na izjemno težkih poligonih ter tekmovali tako za določene ugodnosti kot tudi za skupno in individualno zmago. Na koncu tekmovanja Exatlon bosta namreč zmagovalca dva – najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg naziva zmagovalcev prve slovenske preizkušnje Exatlon prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov.

Exatlon na Planet prihaja že 6. septembra.
Miran Ališič
Planet TV Z Exatlonom se vrača Miran Ališič
Tina Gaber
Planet TV Skozi dogajanje ob Exatlonu nas bo vodila Tina Gaber
Exatlon
Planet TV Spoznajte Exatlon, najtežjo televizijsko tekmovalno preizkušnjo
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte