SiolNET. Planet TV Exatlon
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Spoznajte Exatlon, najtežjo televizijsko tekmovalno preizkušnjo

0,00

termometer

V Slovenijo prihaja najtežja televizijska tekmovalna preizkušnja Exatlon, v kateri se tekmovalci najprej skozi ekipne in kasneje še posamične preizkušnje na najzahtevnejših poligonih borijo za laskavi naziv zmagovalca Exatlona.

Exatlon Planet TV Prijavite se na najtežjo televizijsko preizkušnjo

Exatlon je resničnostna tekmovalna oddaja, v kateri se dve ekipi fizično izjemno dobro pripravljenih tekmovalcev pomerita med seboj. Exatlon odlikujejo izjemno zapleteni poligoni, ki so zahteven preizkus tudi za najboljše športnike, saj so na njih bazeni, ovire, različne prepreke, tobogani, predori, mreže, pod katerimi je treba plezati po pesku in blatu, ter še več podobnih izzivov.

Exatlon je ekipno tekmovanje, ki mu v sklepni fazi sledijo posamične preizkušnje. V finalni oddaji tako dobimo veliko zmagovalko in velikega zmagovalca Exatlona.

Exatlon USA Planet TV V Slovenijo prihaja revolucionarna tekmovalna oddaja

Izjemno napet in vizualno privlačen televizijski format so prvič predvajali v Braziliji leta 2017, od takrat pa je izjemen uspeh dosegel tudi v Mehiki, ZDA, Romuniji, Kolumbiji in na Madžarskem.

Za oddajo že zbiramo prijave. Če ste prepričani, da imate dovolj moči, dovolj iznajdljivosti in dovolj poguma, da se preizkusite na najtežji televizijski preizkušnji do zdaj, izpolnite PRIJAVNICO.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin