SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Telenovela Vonj po strasti podira rekorde gledanosti v svetu

0,10

termometer

Vonj po strasti |  | Foto:

Kolumbijsko telenovelo Vonj po strasti, v kateri v glavnih vlogah nastopata William Levy in Laura Londoño, lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 16.05. Telenovela, ki se bo s koncem tedna iztekla, je izredno priljubljena tudi v svetu. V sredini januarja je osvojila tudi laskani naziv najbolj gledane televizijske serije na spletni platformi Netflix!

Kolumbijska telenovela Vonj po strasti (Café con aroma de mujer) je novejša različica istoimenske telenovele iz devetdesetih. Njena priljubljenost se v svetovnem omrežju odraža tudi v gledanosti na spletni platformi Netflix. V tednu od 17. do 23. januarja je osvojila laskavi naziv najbolj gledane televizijske serije tisti teden. Globalna gledanost je takrat znašala 96.36 milijonov ur.

Vonj po strasti Planet TV Kje se je zvezdnik skrival zadnjih osem let?

Spletna platforma Netflix vsak torek javno objavlja oziroma posodablja listo najbolj popularnih filmov in serij preteklega tedna glede na število ur gledanosti. Telenovela Vonj po strasti je bila na listi desetih najbolj gledanih vsebin v neangleškem jeziku kar štiri tedne zapovrstjo. Od tega je tri tedne vedno vodila. V prvem tednu je gledanost znašala 23.23 milijonov ur, takrat je osvojila 5. mesto na lestvici, do 23. januarja pa je vodilni položaj zavzemala z 82.98 milijoni ur, nato 98.85 milijoni ur in nato 96.36 milijoni ur gledanosti.

Leta štejejo Planet TV V novi oddaji bomo ugibali leta s Klemnom Bučanom

Pri vseh teh urah gledanosti je treba vzeti v obzir tudi dejstvo, da telenovela v Združenih državah Amerike sploh ni dostopna na Netflixu, ampak jo predvajajo samo na določenem programu. Še vseeno pa zadnji podatki spletne platforme Netflix kažejo, da je serija še vedno na zavidljivem 2. mestu s kar 82.75 milijoni ur gledanosti.

Julija Aljaž, July Jones Planet TV Kdo je Slovenka, ki je nominirana za grammyja? #video

Če se sprašujete, kaj je razlog za takšen svetovni uspeh telenovele, boste odgovor na vprašanje najlažje dobili z ogledom.

Kolumbijsko telenovelo Vonj po strasti (Café con aroma de mujer) si lahko na Planetu ogledate vsak dan od ponedeljka do petka ob 16.05. Zamujene dele in še več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Klemen Bučan Planet TV Izguba kilogramov ga je pomladila #video Poroka na prvi pogled Planet TV Na poroki je svojo ženo presenetil z nepričakovanim razkritjem Miha Krušič Planet TV To vprašanje je znanega Slovenca skoraj privedlo do joka #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin