SiolNET. Planet TV Exatlon
2,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Marjanca o nasprotnikih: Vsi bi morali na zdravljenje #video

2,01

termometer

V nocojšnji oddaji Exatlon, ki bo na sporedu ob 19.45 na Planetu, tekmovalce čaka zelo pomembna tekma za bonus. Preden so se člani rdeče ekipe podali na poligon, se je med njimi vnela debata o njihovih nasprotnikih in njihovem vedenju.

Exatlon Planet TV Vrnitev Marjance še vedno pod vprašajem, Triglav vseeno do zmage #video

"Jaz ne vem, kaj je z modrimi, da kar razbijajo. Oni imajo težave z agresijo. Morali bi iti na zdravljenje," je pogovor o modri ekipi, ki po njenem mnenju porazov ne prenaša najbolje, začela Marjanca Polutnik. Z njo sta se strinjali tudi Noemi Jae in Nives Orešnik, ki pa sta poudarili, da se to verjetno dogaja predvsem zaradi številnih porazov na poligonih, ki so jih doživeli. Vseeno pa jima ni všeč, da se nezadovoljstvo ob porazih kaže v obliki jeze.

S tem naj bi se veliko bolj spoprijemali v rdeči ekipi Triglav. "Zdi se mi, da mi dobro prenašamo poraze, ampak jih imamo tudi veliko manj," je povedala Nives Orešnik.

Exatlon Planet TV Sredi vroče džungle razmišlja o Alpah in smučanju #video

Tekmovalce že nocoj čaka tekma za bonus, ki zmagovalcu prinaša prednost pred jutrišnjo pomembno tekmo za obstoj. Bo pa nocojšnja preizkušnja nekoliko posebna, saj se bodo tekmovalci po poligonu Modri dirkač podili v parih. Eden iz para bo moral poligon samo preteči in predati štafeto drugemu, ta bo potem, ko bo premagal poligon, moral zadeti še vseh pet pripravljenih tarč.

Exatlon

Zmagovalna ekipa bo prejela eno od treh prednosti, ki jim jo bo namenila sreča. Lahko bodo dobili točko prednosti na tekmi, lahko si bodo v prvem krogu tekme za obstoj izbrali nasprotnike ali pa bodo lahko zahtevali ponovitev enega ženskega in enega moškega dvoboja na poligonu.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Veljal je za favorita Exatlona, zdaj upe polaga vanj #video Andreja Medvedič Planet TV Vražja dama ni skrivala navdušenja nad možem druge #video Carmen Osovnikar Planet TV Carmen: Moški bi moral imeti starejšo žensko #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin