SiolNET. Planet TV Exatlon
0,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vrnitev Marjance še vedno pod vprašajem, Triglav vseeno do zmage #video

0,37

termometer

V Exatlonu je bila tokrat na sporedu tekma za motivacijo, ki jo je morala zaradi poškodbe izpustiti Marjanca. Ali bo lahko nadaljevala  tekmovanje, še vedno ni povsem jasno.

Exatlon Planet TV Kako huda je poškodba Marjance Polutnik? #video

Tekmo za vilo je Marjanca Polutnik zapustila v reševalnem vozilu, še isti večer pa se je vrnila med sotekmovalce, ki so bili njene vrnitve nadvse veseli. Šentjurčanka je prepričana, da bo okrevala čez nekaj dni in se bo vrnila na poligone, saj je povedala, da se ji poškodbe hitro celijo. Vseeno pa bo potrebovala dodatne zdravniške preiskave in šele nato bo jasno, ali bo res lahko nadaljevala  tekmovanje. 

Jutro na Planetu Planet TV Veljal je za favorita Exatlona, zdaj upe polaga vanj #video

Tokratno tekmo za motivacijo je Marjanca zato presedela na tribuni in je lahko le spodbujala svoje tekmovalce, kjer se ji je pridružila tudi Lara Deu, ta je dan prej prav tako doživela neprijeten udarec in ni mogla tekmovati na poligonu.

Zmago na poligonu je precej prepričljivo dobila ekipa Exatlon z rezultatom 10:7. Pri modrih so bili na tej tekmi veliki dolžniki novinci, ki od so od sedmih točk Jadrana prispevali le eno točko, preostalih šest so jih prispevali "staroselci". Na drugi strani je pozitivno presenetila Noemi, ki je dosegla kar dve zmagi.

Exatlon

Ekipa Triglav je na koncu lahko izbirala med tremi nagradami za motivacijo. Izbor številke, pod temi so se skrivale nagrade, so prepustili Marjanci Polutnik in sreča jim je namenila Exatrening, kjer so se lahko še bolj posvetili treningom finalnih iger. Iz rok sta jim spolzeli bolj adrenalinski nagradi deskanje in vožnja s štirikolesniki.

Exatlon Planet TV Kdo je po petih tednih najboljši tekmovalec Exatlona? #video

Že jutri ekipi čaka še pomembnejša preizkušnja, saj se bodo na poligonu udarili za bonus, ki zmagovalni ekipi prinaša prednost na tekmi za obstoj.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Carmen Osovnikar Planet TV Carmen: Moški bi moral imeti starejšo žensko #video Pixie Lott, Gordana Grandošek Whiddon Planet TV Slovenska plesalka prijateljuje s to glasbeno zvezdnico #video Vrazje dame Planet TV To vražja dama zameri svojemu očetu #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin