SiolNET. Planet TV Novosti
0,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Britanska zakonca razkrila, zakaj so bili skoki med rjuhe zanju pravi napor

0,44

termometer

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo |  | Foto:

Na Planetu lahko od ponedeljka do četrtka ob 20.45 spremljate britansko različico šova Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo. Prva sezona se je včeraj končala, v nadaljevanju pa vam razkrivamo, kaj se je zgodilo z Emmo Rathbone in Jamesom Ordom-Humoem, ki sta kot prva britanska zakonca poskusila najti srečo v ljubezenskem eksperimentu, a se jima ta želja ni izpolnila.

Exatlon Planet TV Novi voditelj Exatlona: Všeč mi je, ker ni klasični resničnostni šov, temveč ima močan športni pridih

Emma Rathbone, uspešna poslovna ženska, in James Ord-Hume, administrator na univerzi, sta prva posameznika, ki sta v britanski različici ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo stopila pred oltar in se kot popolna neznanca na prvem snidenju poročila.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Zaradi šova so se pojavila nesoglasja med cerkvenimi predstavniki

Tako Jamesu kot Emmi se ni niti sanjalo, kaj lahko v eksperimentu pričakujeta. Vedela sta, da bosta usodni da dahnila neznancu, preostalo pa je bila za njiju uganka. Od vseh parov, ki so sodelovali v prvi sezoni britanskega ljubezenskega eksperimenta, jima je sicer uspelo skupaj zdržati najdlje, a je po 34 tednih zakona tudi med njima iskrica ugasnila.

Exatlon Planet TV Igor Mikič se vrača v Exatlon: Dregnil bom tja, kjer najbolj boli, vendar ...

Nekdanja zakonca sta sicer zatrdila, da med njima ni bilo kakšnega večjega nesporazuma, ki bi bil razlog za ločitev, je pa to povzročil skupen vpliv manjših motečih dejavnikov. Emma in James sta kot primer navedla, da ju je motilo smrčanje partnerja in da se spolno ne privlačita.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Nevesta je ženina zapustila, še preden sta prišla do oltarja, nato pa preobrat

"Sicer sva bila aktivna v postelji, ampak to nekako za naju ni bilo najpomembnejše dnevno opravilo, kot je sicer praksa pri mladoporočencih. Do Jamesa sem gojila čustva, ampak med nama vseeno ni bilo strasti," je pojasnila Emma. James se je s tem strinjal, dodal pa: "Posteljne aktivnosti so bile za naju nekako nenaravne. Fizično se nisva privlačila tako, kot bi se morala, zato je ta del zakona včasih predstavljal napor."

Prvima dvema britanskema zakoncema torej sreča v ljubezenskem eksperimentu na žalost ni bila naklonjena. Ne glede na to pa ne zamudite naslednje epizode Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, v kateri boste že naslednji ponedeljek lahko spoznali druge ljubezni željne Britance, ki bodo vstopili v eksperiment! Se bodo ti posamezniki morebiti soočali z drugo vrsto problema in se privlačili tesno kot magnet? Vse to in še več izveste v ponedeljek,  15.8. ob 20.45. Ne zamudite, pestro bo!

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45. Vsak dan si prej lahko ogledate še dve epizodi priljubljene turške telenovele Prepovedani sadež (Yasak Elma). Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Par naletel na prve težave v spalnici Poroka na prvi pogled Planet TV To je naša gledalka sporočila avstralskemu zvezdniku #foto Planet 18 Planet TV Adijo, korona, s pomočjo glasbe #video Planet 18 Planet TV Kako sta povezana Jure Godler in James Bond? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin