SiolNET. Planet TV Milijonar
0,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Ženo je spoznal na najbolj nepričakovanem mestu #video

0,29

termometer

Po dveh dobrodelnih oddajah se kviz Milijonar na Planet vrača tudi z novo sezono. Oddaja bo na sporedu vsak petek ob 20. uri in že nocoj bodo na vroči stol sedli novi tekmovalci, ki bodo razkrili tudi kakšno zanimivo zgodbo iz svojih življenj.

Milijonar Planet TV Poglejte, koliko so v dobrodelnem Milijonarju za prizadete v poplavah zbrali znani Slovenci

Med tistimi, ki se bodo že nocoj preizkusili v kvizu s petnajstimi vprašanji in glavno nagrado sto tisoč evrov, bo tudi tekmovalec Matej iz Dola pri Ljubljani, ki je razkril zanimivo naključje, kako je spoznal svojo ženo.

Milijonar Planet TV Toliko so znani obrazi zbrali v drugi dobrodelni oddaji Milijonarja

Matej je namreč zaprisežen roker in je ob povabilu prijatelja, da naj se jim pridruži pri folklorni skupini, kar nekaj časa okleval. Naposled je vendarle pristal in se udeležil plesnih vaj, kar se mu je nato obrestovalo. Prav tam je namreč spoznal svojo življenjsko sopotnico, čeprav je priznal, da ni šlo ravno za ljubezen na prvi pogled. Več v zgornjem videu.

Kako se bo Matej odrezal v Milijonarju, pa si lahko ogledate v nocojšnji prvi oddaji nove sezone kviza Milijonar.

Milijonar je na sporedu v petek ob 20. uri na Planetu. Voditelja Jureta Godlerja ujamete tudi v satirični oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem, ki je prav tako na sporedu ob petkih ob 22.15.

Kolo sreče Planet TV Le nekaj ljudem na svetu je uspelo to, kar je pevki Alyi #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Udeleženka šova razkrila svojo težko življenjsko zgodbo #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Občutljiva tema sprožila burno debato med udeleženci šova #video Kolo sreče Planet TV Tega komplimenta ni bila najbolj vesela #video Kolo sreče Planet TV Raper je poprijel za harmoniko: poglejte, kako mu je šlo! #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Končno je razložila to, kar je gledalce begalo ves teden #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin