SiolNET. Planet TV Milijonar
0,52

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Toliko so znani obrazi zbrali v drugi dobrodelni oddaji Milijonarja

0,52

termometer

Milijonar |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

V zadnjih dveh tednih je tudi Planet TV pristopil k zbiranju denarja za prizadete v poplavah v Sloveniji. Temu sta bili posvečeni tudi dve oddaji Milijonarja, v katerih se je voditelj Jure Godler družil z znanimi obrazi.

V prvi so znani obrazi v dobrodelnem Milijonarju za prizadete v poplavah zbrali kar 11 tisoč evrov. Tina Gaber in Saša Lendero sta se ustavili pri dvanajstem vprašanju in zbrali vsaka po pet tisoč evrov. Marko Miladinović je pravilno odgovoril na devet vprašanj, nato pa je odstopil, saj ni hotel tvegati padca na 300 evrov. Za dober namen je priigral tisoč evrov.

Milijonar Planet TV Poglejte, koliko so v dobrodelnem Milijonarju za prizadete v poplavah zbrali znani Slovenci

V drugi oddaji sta na vroči sedla še antropolog Dan Podjed in igralec Borut Veselko. Prvi je pravilno odgovoril na devet vprašanj in potem zaradi previdnosti, ker gre denar v dobrodelne namene, odstopil. Njegov dobitek je bil tisoč evrov. 

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Nato je svoje znanje za dober namen preizkusil še igralec Borut Veselko, ki je pravilno odgovoril na deset vprašanj, na enajsto, kjer tveganja za padec po denarni lestvici navzdol ni, pa je napačno odgovoril. Vseeno je za pomoč prizadetim v poplavah priigral 2.500 evrov.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Prihaja večerja, o kateri bodo vsi govorili #video

Skupni znesek dveh oddaj Milijonarja za dobrodelne namene je 14.500 in se bo prištel sredstvom, zbranim prek klicnega centra, donacijam prek QR-kode in znesku, zbranim z SMS-sporočili gledalcev.

Dobrodelni Milijonar | Foto:

Kolikšen je skupni znesek dobrodelne akcije na Planet TV, bomo izvedeli v ponedeljkovi oddaji Jutro na Planetu ob 8. uri.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
  Fejmiči Planet TV Zbiramo denar za prizadete v poplavah: poglejte, kako lahko prispevate tudi vi Polsestri Planet TV Spremljajte novo indijsko serijo Polsestri Kolo sreče Planet TV Kakšno presenečenje v oddaji: voditelja ostala odprtih ust #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin