Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
3. 9. 2023,
22.54

Osveženo pred

7 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,95

Natisni članek

Jure Godler Saša Lendero Tina Gaber Milijonar Milijonar Planet TV

Nedelja, 3. 9. 2023, 22.54

7 mesecev, 3 tedne

Dobrodelni Milijonar

Poglejte, koliko so v dobrodelnem Milijonarju za prizadete v poplavah zbrali znani Slovenci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,95

Nedeljski večer je bil na Planetu v znamenju dobrodelnosti, gledalci so si zato lahko ogledali tudi dobrodelnega Milijonarja, v katerem so svoje znanje na vročem stolu preizkusili Saša Lendero, Marko Miladinović in Tina Gaber.

Kot prva se je voditelju Juretu Godlerju v studiu pridružila pevka Saša Lendero, ki je dejala, da ne mara dejavnosti, kjer se jo ocenjuje ali gre za kakršnokoli tekmovanje. Vseeno se je, ker gre za plemenit namen, z veseljem odzvala vabilu v oddajo.

Dobrodelna dražba
Planet TV Dobrodelna dražba za rumeno majico s podpisom zmagovalca Dirke po Franciji

In v kvizu s petnajstimi vprašanji se je zelo dobro odrezala, saj se je ustavila šele pri dvanajstem vprašanju, ko se je odločila, da ne bo tvegala napačnega odgovora in padca na 2.500 evrov. Osvojila je pet tisoč evrov.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Kot drugi je na vroči stol Milijonarja sedel Marko Miladinović, ki je povedal, da ima rad križanke in uganke ter da se je od nekdaj želel preizkusiti v Milijonarju. Čeprav je bil v kvizu na odlični poti, je do desetega vprašanja izkoristil že vse tri oblike pomoči. Nato je presodil, da se mu tveganje ne bi obrestovalo. Odločil se je zaključiti igro in tako je za dober namen priigral tisoč evrov.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Kot tretja je v tokratni dobrodelni oddaji kviza Milijonar svoje znanje preizkusila Tina Gaber. Pravilno je odgovorila na enajst vprašanj, pri dvanajstem pa se je tudi ona odločila, da ne bo tvegala, čeprav se je na koncu izkazalo, da bi tudi na to vprašanje odgovorila pravilno. Za pomoč prizadetim v poplavah je tako osvojila pet tisoč evrov.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Skupni znesek prve dobrodelne oddaje Milijonar je 11 tisoč evrov. Že v petek bosta na vroči stol sedla še igralec Borut Veselko in antropolog Dan Podjed ter osvojena zneska dodala zbranemu denarju iz prve oddaje.

Dobrodelna dražba rumene majice s podpisom zmagovalca Dirke po Franciji

Na Planetu bomo denarna sredstva za prizadete v poplavah zbirali tudi v prihodnjem tednu. Od ponedeljka bo v sodelovanju s Slovensko Karitas potekala posebna dražba za rumeno majico kolesarske Dirke po Franciji s podpisom letošnjega zmagovalca Jonasa Vingegaarda.

Na dirki L'Etape Slovenia je Kevin Quiniou, menedžer kolesarskih dirk L'etape by Tour de France, Planetu predal podpisano rumeno majico Jonasa Vingegaarda za dobrodelno dražbo. | Foto: Planet TV Na dirki L'Etape Slovenia je Kevin Quiniou, menedžer kolesarskih dirk L'etape by Tour de France, Planetu predal podpisano rumeno majico Jonasa Vingegaarda za dobrodelno dražbo. Foto: Planet TV

V ponedeljek bomo odprli posebno telefonsko številko, prek katere boste lahko sodelovali v dražbi za podpisano rumeno majico. Gledalce bomo  z grafičnim prikazom in v živo v naših oddajah Planet 18 in Jutro na Planetu večkrat dnevno obveščali, kolikšno ceno je majica do tistega trenutka dosegla. Dražba bo potekala ves teden, od ponedeljka do nedelje. Kdo bo novi lastnik omenjene majice, bomo razglasili v ponedeljek, 11. septembra, v oddaji Jutro na Planetu.

Dobrodelni Milijonar | Foto:

Dobrodelna bo tudi oddaja kviza Milijonar, ki bo na sporedu v petek, 8. septembra, ob 20. uri, ko bo Jure Golder v studiu gostil igralca Boruta Veselka in antropologa Dana Podjeda.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte