SiolNET. Planet TV Novosti
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spremljajte novo indijsko serijo Polsestri

0,25

termometer

Po koncu odlične indijske serije Zapuščena (Uttaran) na Planetu lahko spremljate še eno indijsko uspešnico Polsestri (Swaragini). Serija je na sporedu od ponedeljka do petka ob 15. uri. Vsakič sta na sporedu dva dela.

Glavni junakinji serije Polsestri (Swaragini) sta Swara in Ragini. Ko izvesta za svojo pravo identiteto, se njuni življenji dramatično spremenita.

Galileo Planet TV Priljubljena oddaja z bogato zgodovino se vrača na naše zaslone

Swara, brezskrbna in samostojna mlada dama, je vzgajana v bengalski družini, medtem ko je Ragini odraščala v tipični marvarski družini. Kljub temu, da izhajata iz zelo različnih okolij, sta Swara in Ragini razvili tesno zavezništvo.

Polsestri | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

A Swara se znajde v številnih težavah, ko se poroči v družino Maheshwari. Zaplete se v labirint družinskih politik, ljubezenskih trikotnikov in nepovedanih resnic, zelo veliko vlogo pri teh spletkah pa igra Ragini, ki ima svoje skrite namene.

Milijonar Planet TV Poglejte, koliko so v dobrodelnem Milijonarju za prizadete v poplavah zbrali znani Slovenci

Medtem ko Swara in Ragini spoznavata svoji resnični identiteti, se spletajo kompleksni odnosi in napeti trenutki, ki gledalce držijo prilepljene ob zaslonu.

Polsestri | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

S serijo se gledalci podajo na ganljivo pot raziskovanja človeških odnosov, ki poudarja pomen družine, prijateljstva ter iskanja samega sebe. Serija ponuja globok vpogled v človeške čustvene odnose in gledalce spodbuja k razmišljanju o pomenu ljubezni, prijateljstva in sprejemanja svoje identitete.

Indijska uspešnica Polsestri (Swaragini) je na sporedu od ponedeljka do petka, vsakič sta na sporedu dva dela.

Kolo sreče Planet TV Kakšno presenečenje v oddaji: voditelja ostala odprtih ust #video Kolo sreče Planet TV Na vrata glasbenika je potrkala policija #video Dobrodelna dražba Planet TV Dobrodelna dražba za rumeno majico s podpisom zmagovalca Dirke po Franciji  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.     
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin