SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Raper je poprijel za harmoniko: poglejte, kako mu je šlo! #video

0,33

termometer

V sredini oddaji Kolo sreče se je kot tekmovalec preizkusil tudi raper Boštjan Nipič, bolj znan kot Nipke. Čeprav smo ga bolj vajeni v drugi glasbeni zvrsti, je v oddaji dokazal, da mu tudi slovenska narodnozabavna glasba ni tuja.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Besede starejše, izkušene gospe so ga spravile v hudo zadrego #video

 "Vrhunec večera – bi jaz rekel temu. Nipke, jaz poslušam tvojo glasbo in vem, da si včasih želel igrati klavir, pa so te vpisali na harmoniko. Ampak ali še kdaj primeš za harmoniko? Zdaj, ko si raper, te vedno vidimo samo z mikrofonom. Ali bi znal zdaj, če ti uredim harmoniko, eno zaigrati?" je voditelj Klemen Bučan vprašal tokratnega VIP-tekmovalca.

Kolo sreče Planet TV Tega komplimenta ni bila najbolj vesela #video

"Prav veliko se ne spomnim, ker je že zelo dolgo od tega, ko sem igral, ampak kaj bi pa zagotovo še znal," je odgovoril Nipke, ki ni pričakoval, da mu bo voditelj v studio zares prinesel ta inštrument.

S harmoniko v roki je nato dejal, da bo poskusil zaigrati. "Glede na to, da se pišem Nipič, bi se mogoče spodobilo kaj od Avsenikov."

Kolo sreče Alya Planet TV Pevka Alya: Tega ne bom počela, ker bodo mislili, da sem nora! #video

In priljubljeni glasbenik je suvereno odigral začetek ponarodele skladbe Slovenija, od kod lepote tvoje in si prislužil velik aplavz v studiu. Kako je bilo vse skupaj videti, si poglejte v zgornjem videu.

Kolo sreče je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri. V prihodnjem tednu bodo z nami Planetova vremenarka Ajda Mlakar, nekdanja biatlonka Tadeja Brankovič in vsestranski Tomaž Mihelič.

Kolo sreče Planet TV Le nekaj ljudem na svetu je uspelo to, kar je pevki Alyi #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Občutljiva tema sprožila burno debato med udeleženci šova #video Jutro na Planetu Rumena majica Planet TV Rumena majica z dobrodelne dražbe je šla v roke ... #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin