SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pevka Alya: Tega ne bom počela, ker bodo mislili, da sem nora! #video

0,43

termometer

V oddaji Kolo sreče, ki jo na Planetu ujamete od ponedeljka do srede, sta voditelja Klemen Bučan in Nataša Naneva v ponedeljkovi oddaji med tekmovalci gostila tudi priljubljeno pevko Alyo, ki je razkrila marsikatero zabavno zanimivost iz svojega življenja.

Kolo sreče Planet TV Kakšno presenečenje v oddaji: voditelja ostala odprtih ust #video

Voditelj Klemen Bučan je v oddaji Kolo sreče od pevke Alye želel izvedeti več o tem, da naj bi rada lajala. "Kje si pa ti to izvedel? Mislim, zdaj ne več, moram priznati," se je nasmejala Alya. "V osnovni šoli, kajne? Si lajala na ljudi, ali kako je bilo to?" je nadaljeval Klemen.

Kolo sreče Planet TV Pevka pri vzgoji svojih otrok uporablja neobičajne prijeme #video

"Ne, veš kaj, jaz sem imela rada živali in ker mi niso dovolili v prvi razred prinesti svojega kužka, sem se enostavno odločila, da se bom med odmorom igrala psa, zato je mami morala v šolo, češ da lajam," je razložila Alya in nasmejala vse v studiu.

Nataša Naneva, Klemen Bučan in Alya | Foto: Planet TV Nataša Naneva, Klemen Bučan in Alya Foto: Planet TV

Klemen jo je nato hotel hudomušno napeljati k temu, da bi tudi v studiu pokazala, kako je lajala. "Veš kaj, ne bom tu lajala, ker bodo mislili, da sem nora!" je bil njen odgovor. Ampak voditelj jo je nato kljub vsemu prepričal, da sta skupaj zalajala.

Več v zgornjem videu. Smeh zagotovljen!

Kolo sreče se bo vrtelo tudi nocoj ob 20. uri, ko bo z nami nekdanja televizijska voditeljica Saša Einsiedler.

Planet pomaga: Poplave 2023 Planet TV To je končni znesek, ki ga je Planet TV zbral za prizadete v poplavah Oče Planet TV Nova turška serija Oče na Planetu Polsestri Planet TV Spremljajte novo indijsko serijo Polsestri
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.      
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin