SiolNET. Planet TV Telenovele
0,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nova turška serija Oče na Planetu

0,41

termometer

Od ponedeljka do petka ob 16. uri lahko na Planetu spremljate novo turško serijo Oče (Baba), v kateri blesti z emmyjem nagrajeni turški igralec Haluk Bilginer.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Prihaja večerja, o kateri bodo vsi govorili #video

Nova turška serija Oče (Baba), ki na Planet prihaja v sredo, 13. septembra, ob 16. uri govori o Eminu Saruhanliju, glavi zelo velike družine, ki živi v skupnem gospodinjstvu v majhnem mestu.

Polsestri Planet TV Spremljajte novo indijsko serijo Polsestri

Ponosen in neizprosen Emin svojo družino vodi s strogimi moralnimi načeli. Dovolil je celo, da je njegov sin končal v zaporu zaradi družinskega spora, saj ga ni želel zagovarjati pred policijo.

Oče | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Eminovo življenje se obrne na glavo, ko njegov odtujeni brat in celotna bratova družina umrejo v letalski nesreči. Emin z bratom ni spregovoril več let, ta pa je v tem času postal eden najbogatejših mož v Turčiji. Kot edini še živeči sorodnik Emin postane prvi mož izjemno uspešnega podjetja.

Oče | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Ko se Emin z družino preseli v Istanbul, se njihova življenja popolnoma spremenijo in začnejo se spletke ter boj za bogastvo in moč, kar začne ogrožati Eminovo prevlado v družini. Iz zapora se vrne tudi Eminov trmasti sin Kadir, ki svojega očeta izziva na vsakem koraku. Poleg vseh pretresov, ki jih doživlja, se Emin na skrivaj bori tudi z Alzheimerjevo boleznijo, ki mu grozi, da ga bo onemogočila, preden mu bo uspelo svojo družino usmeriti na pravo pot.

Planet TV Planet TV Poglejte, kaj boste to jesen lahko gledali na Planetu

V glavni vlogi v seriji Oče navdušuje turški igralec Haluk Bilginer, ki je leta 2019 osvojil mednarodnega emmyja za glavno vlogo v seriji Şahsiyet. V vlogi njegovega trmastega sina Kadira pa nastopa Tolga Sarıtaş. Tega poznamo tudi iz serije Sulejman Veličastni, ki jo od ponedeljka do petka ob 17. uri lahko spremljate na Planetu.

Nova turška serija Oče (Baba) je na sporedu od ponedeljka do petka ob 16. uri.

Galileo Planet TV Priljubljena oddaja z bogato zgodovino se vrača na naše zaslone Kolo sreče Planet TV Kakšno presenečenje v oddaji: voditelja ostala odprtih ust #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV To so udeleženci novega šova na Planetu  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.     
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin