SiolNET. Planet TV Novosti
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To so udeleženci novega šova na Planetu

0,23

termometer

V ponedeljek, 11. septembra, ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo novega resničnostnega šova Večerja za 5: Na deželi, v katerem ne bomo samo kuhali. Pomembni sestavini vseh oddaj bosta namreč bolj kot kulinarično predznanje dobra volja in smeh, vsak teden pa bomo obiskali drug del Slovenije.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Prihaja večerja, o kateri bodo vsi govorili #video

V ospredju nove oddaje bodo druženje, zabava, lokalni recepti in lokalne sestavine. V prvem tednu bomo tako spoznali, kako je vse našteto videti v Dobu z okolico. V nadaljevanju vam predstavljamo peterico, ki se bo družila v prvem tednu. Vsak večer bo eden izmed njih kuhal, ostali ga bodo ocenjevali, konec tedna pa bomo videli, kdo se je najbolj izkazal.

LUKA

Večerja za 5: Na deželi DOB | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Tridesetletni Luka je po poklicu animator in glasbenik. Zanima ga prava umetnost in ne mara, kot pravi, neumne umetnosti. Na Večerjo za 5: Na deželi se je prijavil, da nam razkaže krajevno skupnost Dob in ker bi rad skuhal zdrav poljski obrok, saj je njegovo dekle Poljakinja.

Planet TV Planet TV Poglejte, kaj boste to jesen lahko gledali na Planetu

LENA

Večerja za 5: Na deželi DOB | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Enainpetdesetletna Lena prihaja iz Domžal in je po poklicu socialna delavka. Je velika ljubiteljica živali, ima kar šest kužkov. Ljubezen do živali je ovekovečila za vse življenje, in sicer s tatujem tačk na svojem telesu. Pravi, da bo v oddaji stavila na simfonijo okusov in vrhunsko postrežbo.

ANI

Večerja za 5: Na deželi DOB | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Ani je 63-letna upokojenka, ki ima rada življenje. Ko zasliši glasbo, je težko pri miru, kar boste opazili tudi v oddaji. Rada kolesari, smuča, poje v zboru in se ukvarja z dobrodelnostjo. V prazničnem času pa obiskuje tudi starejše.

MAŠA

Večerja za 5: Na deželi DOB | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Maša je odraščala tudi s starima staršema, ki sta ji približala peko in kuhanje. Predvsem uživa v peki sladic. Je 20-letna študentka, ki jo je košarka tako navdušila, da se je odločila, da se poda tudi v trenerske vode. Rada tudi poje in igra kitaro. Zase pravi, da je nasmejana in pozitivna.

MARJETA

Večerja za 5: Na deželi DOB | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Družina pomeni Marjeti največ. Petdesetletnica je gospodinja in kmetica, ki rada vrtnari in hodi v gore. Za njo je težka življenjska preizkušnja, skrbi za nepokretnega moža, a ji pomagajo vsi trije otroci. To, da sem babica, pa je nov zagon v življenju, pravi. Nadeja se na zmago, saj bo za recept uporabila babičino jed.

Kulinarična pustolovščina Večerja za 5: Na deželi bo mizo za pet prvič pogrnila v ponedeljek, 11. septembra, ob 21. uri!

Galileo Planet TV Priljubljena oddaja z bogato zgodovino se vrača na naše zaslone Kolo sreče Planet TV Kakšno presenečenje v oddaji: voditelja ostala odprtih ust #video Polsestri Planet TV Spremljajte novo indijsko serijo Polsestri
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin