SiolNET. Planet TV Kolo sreče
1,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Tega komplimenta ni bila najbolj vesela #video

1,07

termometer

V torkovi oddaji Kolo sreče sta voditelja Klemen Bučan in Nataša Naneva gostila nekdanjo televizijsko voditeljico Sašo Einsiedler, ki je razkrila, katerih komplimentov ne sliši najraje.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Občutljiva tema sprožila burno debato med udeleženci šova #video

Voditelj Klemen Bučan je v oddaji Saši Einsiedler povedal, da jo spremlja že od malih nog in da se je dobro spomni iz časov, ko je bila voditeljica na televiziji. "Moram reči, da sem vseeno pričakoval, da si vsaj malo siva ali kaj. Ampak ne, ti si videti isto."

Kolo sreče Alya Planet TV Pevka Alya: Tega ne bom počela, ker bodo mislili, da sem nora! #video

"A od malih nog me spremljaš," nad komplimentom ni bila navdušena Saša. "Veš, najraje imam te komplimente," je malo za šalo malo zares dejala nekdaj zelo priljubljena televizijska voditeljica in nato razkrila podobno prigodo iz trgovine, ko jo je ogovoril sivolasi oziroma skoraj belolasi gospod. Vprašal jo je, ali je ona Saša Einsiedler. Voditeljica je bila najprej navdušena, da jo je prepoznal, razočaranje pa je sledilo, ko je dejal: "Joj, veste, ko sem bil majhen, sem vas pa tako rad po televiziji gledal." Več v zgornjem videu. 

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Udeleženka šova razkrila svojo težko življenjsko zgodbo #video

Saša Einsiedler se je v oddaji dobro odrezala, saj se je uvrstila v zaključni del kviza, a se je zadnje geslo izkazalo za pretrd oreh in tako je domov odšla le s praktičnimi nagradami, ki jih je osvojila v prvih treh krogih kviza.

Kolo sreče se bo vrtelo tudi nocoj ob 20. uri, ko bo z nami raper Nipke.

Polsestri Planet TV Spremljajte novo indijsko serijo Polsestri Oče Planet TV Nova turška serija Oče na Planetu Kolo sreče Planet TV Le nekaj ljudem na svetu je uspelo to, kar je pevki Alyi #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.      
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin