SiolNET. Planet TV Kolo sreče
1,17

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Le nekaj ljudem na svetu je uspelo to, kar je pevki Alyi #video

1,17

termometer

V ponedeljkovi oddaji Kolo sreče se je v vrtenju kolesa sreče in ugibanju gesel preizkusila tudi pevka Alya, ki je voditelju med drugim razkrila, kako je bil videti njen najbolj nenavaden koncert. Imela ga je namreč kar v zraku.

Kolo sreče Alya Planet TV Pevka Alya: Tega ne bom počela, ker bodo mislili, da sem nora! #video

"Bolj malo jih poznam, ki so imeli koncert kar v zraku," je pogovor začel voditelj Klemen Bučan in pevko Alyo prosil, naj pove, kako je bilo to videti. 

Planet pomaga: Poplave 2023 Planet TV To je končni znesek, ki ga je Planet TV zbral za prizadete v poplavah

"To je bilo zelo noro doživetje. Iskali smo namreč ideje, kako bi moj album predstavili na malo drugačen način. In potem je padla ideja, da bi imeli koncert v zraku, se pravi na potniškem letalu med poletom, in da bi povabili vse medije in goste na ta koncert. To smo izpeljali v Zagrebu in bilo je res fantastično. Moj gost je bil tudi Masimo Savić, žal pokojni. In bilo je res fenomenalno. Baje nas je samo nekaj na svetu, ki smo to naredili. V bistvu smo potniško letalo vzeli iz prometa za en dan in tudi dva pilota," je o tem povedala Alya, ki je nato razkrila še, da se je pred tem koncertom zelo bala letenja.

Kolo sreče Planet TV Kakšno presenečenje v oddaji: voditelja ostala odprtih ust #video

"Potem se je vse skupaj spremenilo. Zdaj pa prav rada letim," je dejala. Ni je odvrnilo niti to, da so med koncertom doživeli manjšo turbulenco, saj je vse skupaj zelo dobro prenesla. Več v zgornjem videu.

Kolo sreče se bo vrtelo tudi nocoj ob 20. uri, ko bo z nami nekdanja televizijska voditeljica Saša Einsiedler.

Planet TV Planet TV Poglejte, kaj boste to jesen lahko gledali na Planetu Večerja za 5: Na deželi Planet TV To so udeleženci novega šova na Planetu Oče Planet TV Nova turška serija Oče na Planetu
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.     
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin