SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Te igralke se ne da utišati #video

0,02

termometer

V kvizu Leta štejejo smo ta teden lahko spremljali tudi Tino Gorenjak in Arneja Ivkoviča. Vedno nasmejan par pa v kvizu ni mogel prehvaliti drug drugega, kar je rahlo načelo živce voditelju Klemenu Bučanu, zato ju je povprašal, ali lahko izdata tudi kakšno partnerjevo slabo lastnost. Prvi se je opogumil Arnej.

V oddaji Leta štejejo ste tokrat lahko med ugibanjem let spremljali igralko in režiserko Tino Gorenjak, družbo pa ji je delal sotekmovalec Arnej Ivkovič, uspešni plesalec in koreograf, s katerim povsod zelo dobro sodelujeta. Uspešnost in zadovoljstvo, ki ju gojita drug do drugega, sta se v kvizu pokazala tudi v nenehnem medsebojnem deljenju komplimentov. To je voditelja Klemena Bučana rahlo zmotilo, zato je tekmovalca prosil, ali lahko eden od njiju končno izda kakšno skrivnost oziroma kakšno slabo lastnost o drugem.

Poroka na prvi pogled Planet TV Kate je Saneli razkrila, kakšen je Sandi v resnici #video

Prvi se je opogumil Arnej Ivkovič. Sprva je sicer dejal, da Tine slabih lastnosti nima, nato pa je le razkril: "Saj smo že vsi opazili. Veliko govori, da ob tem včasih še sama sebe izgubi, in zelo težko jo je utišati." Plesalec je nato pojasnil: "Pri njej prideš zelo težko do besede, razen če jo zakriješ," kar je tudi nazorno pokazal.

Filip Flisar Planet TV Filip Flisar priznal: Starost bi lahko vplivala na mojo izbiro dekleta

Tina Gorenjak pa je nato priznala: "Učim se, ne glede na najina leta." Med njima z Arnejem je namreč 25 let razlike. Igralka je poudarila: "Arneja še vedno sprašujem, tudi ko mu gre pri meni kaj na živce. Če ti preživiš toliko časa z nekom, je to namreč zelo pomembno. Skratka, ja, to je zelo pomembno, kot vidite, pa veliko manj govorim," je dejala Tina, dopolnil pa jo je voditelj Klemen Bučan: "Ko ne govoriš, pa zlezeš pod mizo." Tina se je strinjala, saj se je pred ugibanjem let v oddaji Leta štejejo res skrila točno tja.

Tina Gorenjak je v oddaji preživela skoraj več časa v počepu kot stoje. | Foto: Tina Gorenjak je v oddaji preživela skoraj več časa v počepu kot stoje.

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu, ne zamudite! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Med zakoncema zapele pesti: slabše jo je odnesel ženin #video Poroka na prvi pogled Planet TV Šok: mladoporočenka zapustila šov Poroka na prvi pogled #video Igor Mikič Planet TV Igor Mikič: Tudi jaz sem bil del obalne straže Exatlona Jasna Kuljaj Planet TV Ste vedeli? Jasna Kuljaj je ambasadorka cvička!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin