SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med zakoncema zapele pesti: slabše jo je odnesel ženin #video

0,08

termometer

V oddaji Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je Hajdi svojega Anžeta peljala na trening kickboksa. Tam je ona blestela, Anže pa malo manj. Mladoporočenec je bil obenem tudi presenečen nad platjo, ki jo je pokazala v ringu.

Poroka na prvi pogled Planet TV Šok: mladoporočenka zapustila šov Poroka na prvi pogled #video

Hajdi se navdušuje nad kickboksom in ga v prostem času tudi trenira. Ljubezen do tega športa je zato želela deliti tudi s svojim možem, zato ga je povabila na trening. Anže pa je pred začetkom treninga priznal, da še nikoli v življenju ni boksal.

Hajdi je pojasnila, da je moža na trening povabila zato, da trener iz njega naredi pravega moškega. "Ali naj jaz branim njega, če naju kdo napade zunaj? On mora braniti mene," je odločno dejala Hajdi, ki je svojega moža na treningu povsem osupnila. "Hajdi je blestela, kot da se že vse življenje tepe. Sploh nisem mogel verjeti."

Poroka na prvi pogled Planet TV Romantični piknik se je sprevrgel v velik zakonski prepir #video

Mladoporočenec je nato priznal, da ga je trening zelo utrudil. "V postelji ne porabiš toliko energije, ker se delo razdeli. Tukaj pa samo jaz delam in zato sem skoraj umrl," se je pošalil Anže. Kljub utrujenosti pa ga je žena spravila še v ring, kjer sta se borila eden proti drugemu. Hajdi mu je podelila nekaj močnih udarcev.

Milijonar Planet TV Takšen znesek sta Alenka Dovžan in Tomi Meglič zbrala za Ukrajino #video

"Sploh si nisem predstavljal, da zna tako dobro boksati. Zelo me je presenetila. Sploh nisem mogel verjeti. Vsa čast," je bil navdušen Anže, ki je nato priznal, da je želel kar zbežati iz ringa.

"Mogoče sem videti kot princeska, ampak v ringu to nisem," je razkrila Hajdi, ki je za Anžeta mislila, da je močnejši. Mož je nato priznal: "Dobil sem borko. Ona je kot moški. Bori se kot moški." Kljub vsemu je Anže Hajdi obljubil, da bo še prišel na trening z njo. Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi se lahko obriše pod nosom: "Jaz zdaj nimam časa za kuhanje" #video Poroka na prvi pogled Planet TV Je Nina za Domna v postelji prevelik zalogaj? #video Jure Godler Planet TV Godler o dobrodelni oddaji Milijonar: "Naš cilj je zbrati čim več sredstev za Ukrajino" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin