SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Šok: mladoporočenka zapustila šov Poroka na prvi pogled #video

1,25

termometer

V oddaji Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, sta se Katja in Aleksandar na medenih tednih odpravila na romantičen piknik, ki pa ga je zaznamoval hud prepir. Mladoporočenca pa tudi po koncu piknika nista našla skupnega jezika, zaradi česar se je Katja odločila zapustiti eksperiment.

Katjo je zelo motil življenjski slog Aleksandra, ki je kadilec, Aleksandra pa to, da je njegova žena veliko časa preživela s telefonom v roki. Medeni teden, ki bi moral biti prijeten in romantičen, se je tako obrnil v povsem drugačno smer. Katja je Aleksandru po pikniku napisala poslovilno pismo in zraven priložila še svoj poročni prstan.

Poroka na prvi pogled Planet TV Romantični piknik se je sprevrgel v velik zakonski prepir #video

"Žal mi je, da zaključujeva na tak način, a sam dobro veš, da je včasih bolje tako. Ocenila sem, da je presek najinih vesolij premajhen, da bi lahko nadaljevala. V tebi prepoznavam veliko lepih lastnosti, a, žal, tudi takšnih, s katerimi se ne ujamem. Lepo te je bilo spoznati, ne glede na epilog te zgodbe. Želim ti vso srečo na tvojih poteh. Naj bodo blagoslovljene," je zapisala Aleksandru v slovo.

Aleksandar je prejeto pismo komentiral kot pričakovano. "Vse, kar je narobe z odnosom med mano in Katjo, povzame v pismu že ena beseda." Katja je namreč že v nagovoru narobe zapisala njegovo ime. "Žal si ne zasluži biti niti moja prijateljica, zlasti pa ne žena," je dodal Aleksandar. Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Jure Godler Planet TV Godler o dobrodelni oddaji Milijonar: "Naš cilj je zbrati čim več sredstev za Ukrajino" #video Poroka na prvi pogled Planet TV Je Nina za Domna v postelji prevelik zalogaj? #video Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi se lahko obriše pod nosom: "Jaz zdaj nimam časa za kuhanje" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin