SiolNET. Planet TV Milijonar
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Takšen znesek sta Alenka Dovžan in Tomi Meglič zbrala za Ukrajino #video

0,04

termometer

Prihodnjih nekaj oddaj Milijonarja bo dobrodelno obarvanih. Znani Slovenci se bodo v parih preizkusili na vročem stolu legendarnega kviza, izkupiček pa bodo namenili zaradi vojne prizadetim v Ukrajini.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

V prvi oddaji sta moči za dober namen združila nekdanja smučarka in dobitnica olimpijske kolajne Alenka Dovžan in pevec priljubljene glasbene skupine Siddharta Tomi Meglič. Pravilno sta odgovorila na deset vprašanj in tako zbrala 2.500 evrov. Nad njunim dosežkom je bil navdušen tudi voditelj Jure Godler.

V Milijonarju denarna sredstva za pomoč Ukrajini zbirajo v sodelovanju s Karitasom, zato so v studiu gostili tudi Jano Lampe, ki je vodja mednarodne pomoči pri Slovenski karitas.

Jure Godler Planet TV Godler o dobrodelni oddaji Milijonar: "Naš cilj je zbrati čim več sredstev za Ukrajino" #video

"Moram povedati, da je Slovenija zelo solidarna. Doslej smo na Slovenski karitas zbrali že več kot milijon dvesto tisoč evrov s pomočjo posameznih donacij. Odzivajo se številni posamezniki in tudi mnoga slovenska podjetja, že prek štirideset se jih je odzvalo. Donirajo denarna sredstva in tudi materialno pomoč. V Ukrajini je zdaj vse dobrodošlo. Mi posredujemo sredstva prek svoje mednarodne mreže, hkrati pa pošiljamo tudi materialno pomoč," je med drugim povedala Jana Lampe o dobrodelni akciji, pri kateri lahko sodelujejo tudi gledalci Milijonarja.

Milijonar Planet TV Priljubljeni pevec s priznanjem presenetil Godlerja #video

S poslanim SMS-sporočilom KARITAS5 ali KARITAS10 na 1919 lahko namreč darujejo pet ali deset evrov.

Gloria Kotnik in Tim Mastnak | Foto: Ana Kovač Gloria Kotnik in Tim Mastnak Foto: Ana Kovač

Že nocoj se bodo na vročem stolu pomerili naslednji znani pari. Najprej bo Jure Godler v kvizu gostil junaka z nedavnih zimskih olimpijskih iger, deskarja Glorio Kotnik in Tima Mastnaka, nato pa bosta na vroči stol sedla še glasbenika Omar Naber in Matjaž Jelen.

Matjaž Jelen in Omar Naber | Foto: Ana Kovač Matjaž Jelen in Omar Naber Foto: Ana Kovač

Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Leta štejejo Planet TV Znana Slovenca je pred porazom rešil princ Harry #video Olena Zelenska Planet TV Prva dama Ukrajine je postala tudi modna ikona #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin