SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Ste vedeli? Jasna Kuljaj je ambasadorka cvička!

0,05

termometer

V oddaji Leta štejejo sta se tokrat v ugibanju let preizkusila modni oblikovalec Milan Gačanović - Gacho in Jasna Kuljaj, ki je razkrila, da je med drugim tudi ambasadorka cvička. Človek bi mislil, da je to delo polno zabave, naša voditeljica pa je priznala, da ji prinaša samo dodatne dolžnosti.

Pri Črnem Petru Planet TV V oddajo Pri Črnem Petru prihaja simpatični kuharski mojster #video

V kvizu Leta štejejo sta sodelovala tudi Milan Gačanović - Gacho in Jasna Kuljaj, ki vas na Planetu vsako soboto ob 19.45 zabava tudi v oddaji Pri Črnem Petru. Poleg naziva televizijske voditeljice pa se lahko pohvali tudi z nazivom ambasadorke cvička.

Voditelja Klemena Bučana je sprva zanimalo, ali to pomeni, da ima v pogodbi zapisano, da mora biti vedno tudi malo pod vplivom. Jasna mu je hitro začela pojasnjevati: "Ne, vsa ta leta, tudi dokler sem bila samo simbolična ambasadorka cvička, sem bila trezna in nekako so prepoznali, da nekdo, ki je že 20 let v medijih ...". Medtem jo je prekinil Gacho in dejal: "Pije." S tem je nasmejal tako voditelja kot občinstvo.

Leta stejejo Planet TV Tisti, ki jamra, si zasluži klofuto #video

Jasna je naposled nadaljevala: "Haha. Da si zaslužim ta uradni naziv, kar pomeni, da sem v bazenu z uglednimi imeni. Tudi z Lojzetom Slakom kot neformalnim ambasadorjem cvička. In zdaj sem tudi jaz v tem razredu s pomembnimi ljudmi." Klemena Bučana je nato zanimalo, kaj to prinese s seboj. Jasna je razkrila: "To s seboj prinese samo obveznosti in dolžnosti, kar pomeni, da tiste dneve, ko bi doma lahko počivala, moram iti na kakšen dogodek, kjer je tudi pijača, in se tam družiti. Večinoma s starejšimi ljudmi, ker je videti, da je vinogradništvo v Sloveniji domena starejših. Kaj bo z mladimi in kaj bo z vinom na Slovenskem? To se zdaj sprašujem."

Jasna Kuljaj in Milan Gačanović Planet TV Nasprotnika, ki bosta v boju za denar postala najboljša prijatelja

Gacho je nato dodal pripombo, da morda to ni tema te oddaje, naposled pa je še sam razkril nekaj o sebi: "Moja neposrednost je kljub vsemu zelo nežna. Nisem žaljiv, sem pa direkten. To je velika razlika. Trudim se, da ljudem povem svoje mnenje na najbolj profesionalen način, ki je mogoč, preostalo so pa potem nianse."

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu! Vsako soboto ob 19.45 pa se lahko zabavate v družbi Jasne Kuljaj in njene oddaje Pri Črnem Petru. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Kate se spet spogleduje z drugim udeležencem šova #video Poroka na prvi pogled Planet TV Zakonca v težavah: morala sta poklicati pomoč #video Jure Hemigman Planet TV Slovenski igralec zgrožen: To je nepredstavljivo, predvsem pa nedopustno Igor Mikič Planet TV Igor Mikič: Tudi jaz sem bil del obalne straže Exatlona
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin