SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

V oddajo Pri Črnem Petru prihaja simpatični kuharski mojster #video

0,04

termometer

Tokratni sobotni večer bo dogajanje v gostilni Pri Črnem popestril eden najbolj simpatičnih kuharskih mojstrov v Sloveniji Lojze Čop. Lojze je televizijskim gledalcem znan že dlje časa in čeprav vodi svojo gostilno, vseeno verjame, da bi našel čas tudi za voditeljske podvige z Jasno.

Jasna Kuljaj in Milan Gačanović Planet TV Nasprotnika, ki bosta v boju za denar postala najboljša prijatelja

Resda ne prihaja iz sveta domače glasbe, a Jasni bo precej samozavestno pokazal, kakšen bi bil njegov doprinos, če bi ga izbrali za njenega sovoditelja. Ob njem nihče nikoli ne bi bil lačen, saj Lojze vedno nekaj pripravlja, je pa tudi mojster posebnih palačink. Za vsakogar bo pripravil drugačen namaz, saj Lojze takoj ugane, kakšen namaz kdo potrebuje. Poleg tega bo Jasni pokazal, kako bi lahko napovedi glasbenih točk obogatil z zanimivimi kulinaričnimi dejstvi.

Kuharski mojster Lojze Čop in voditeljica Jasna Kuljaj | Foto: Ana Kovač Kuharski mojster Lojze Čop in voditeljica Jasna Kuljaj Foto: Ana Kovač

Čeprav je Lojze znan po svoji simpatičnosti, prijaznosti in preprostosti, bo nehote v gostilni povzročil pravo paniko. Gasilec Sašo bo kot pravi predstavnik svojega poslanstva ob soočenju z dimom sprožil pravo evakuacijo. Kako se bo razpletlo, boste videli v soboto zvečer.

Pri Črnem Petru Planet TV Razkrila je, da bo kmalu zibala #foto

Novinar Regon, ki se zaradi akcije Kdor pride prvič, pije zastonj vsako soboto preoblači v različne like, se bo v upanju na brezplačno pijačo tokrat preobrazil v influencerja oz. vplivneža, ki niti za trenutek ne odloži svoje kamere in vse beleži ter sproti objavlja na družabnih omrežjih. Svoje influencersko orodje odloži le, ko je treba po grlu zliti novo dozo brezplačne pijače. Novinar Regon, ki naj bi odpotoval k svoji teti v Cleveland, tako za nos vleče akterje Črnega Petra, ki jim ga za zdaj še ni uspelo razkrinkati.

Nekaj fotoutrinkov iz oddaje:

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

V izboru za Naj pesem te pomladi Črnega Petra nam bo novo pesem Manekenka predstavil Dejan Dogaja. Družbo na odru mu bo delal šopek lepih deklet, med katerimi bo tudi aktualna mis Slovenije Maja Čolić.

Za odlično glasbo v oddaji bodo tokrat skrbeli še Topliška pomlad, Pop Design, Igor in Zlati zvoki, Polkaholiki, Ansambel Glas in Til Čeh.

Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Pri Črnem Petru Planet TV Klemen Bučan brez dlake na jeziku: Franko Bajc in Jure Godler sta premajhna zanjo #video Pri Črnem Petru Planet TV Voditelj razkril svojo najljubšo slovensko pesem #video   Poroka na prvi pogled Planet TV Šok: mladoporočenka zapustila šov Poroka na prvi pogled #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin