SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Kate je Saneli razkrila, kakšen je Sandi v resnici #video

0,50

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so mladoporočenci na drugi skupni večerji pod drobnogled vzeli zvezo med Sandijem in Kate. Kate je bila deležna kar nekaj očitkov, na katere ni imela pravih odgovorov, zato jo je Sanela povabila na zasebni pogovor.

"Ne glede na to, da se mi Kate zdi površinska, mislim, da lahko med zasebnim pogovorom z njo čutimo, da je globoka oseba. Moramo ji samo dati priložnost," je Sanela povedala o tem, zakaj se je s Kate želela pogovoriti na samem.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nepričakovano: Kate si je začela dopisovati z drugim udeležencem šova #video

Kate je Saneli dogajanje med njo in Sandijem opisala kot katastrofalno. "On govori s svojega vidika. Med nama ni komunikacije. Jaz sploh ne vem, kako naj se pogovarjam z njim. Karkoli sem storila, ima on vedno svojo plat. Jaz se potem z njim samo strinjam, da imam mir," je razkrila Kate. Sanela jo je nato povprašala, ali se v nasprotnem primeru spreta.

Poroka na prvi pogled Planet TV Šok: mladoporočenka zapustila šov Poroka na prvi pogled #video

"Če karkoli rečem, se on začne tresti, zraven kriči in govori kar nekaj. Jaz raje vidim, da imam mir, kot da bi mu karkoli dokazovala. Z njim enostavno ne moreš najti nobenega kompromisa," je še pojasnila. Nato je razkrila še, da se s Sandijem pogosto spreta tudi glede opravljanja gospodinjskih opravil. "Meni ni treba čistiti vsak dan, jaz počistim, ko vidim, da je umazano," je zase dejala Kate, Sandi pa je navajen drugačne discipline.

Sanela je nato Kate vprašala, kaj je po njenem mnenju povod za Sandijeve izpade. "Ne vem. Z ničimer ni zadovoljen. Definitivno ni zadovoljen ne s svojim življenjem ne sam s seboj. Noče pa nič delati v smeri izboljšanja. Jaz sem se zato odločila, da se v to ne bom vtikala."

Poroko na prvi pogled lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi se lahko obriše pod nosom: "Jaz zdaj nimam časa za kuhanje" #video Poroka na prvi pogled Planet TV Med zakoncema zapele pesti: slabše jo je odnesel ženin #video Poroka na prvi pogled Planet TV Med Andražem in Sanelo je ponovno zavrelo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin