SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Med Andražem in Sanelo je ponovno zavrelo #video

0,26

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, sta se Sanela in Andraž ponovno sprla. Par se vse bolj oddaljuje, Andraž pa je priznal, da mu je s Sanelo mučno živeti in da pri njej opaža več negativnih kot pozitivnih lastnosti.

Sanela je Andraža poklicala v dnevno sobo in začela pogovor, ki bi moral pomagati pri reševanju njunega odnosa. "Želela sem razčistiti z njim. Včeraj sva namreč načela to temo, ampak se je vse končalo v konfliktu. Sama nisem človek, ki bi čakal, da se stvari razpletejo same od sebe," je pojasnila Sanela.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nepričakovano: Kate si je začela dopisovati z drugim udeležencem šova #video

Andraž je Saneli sprva dejal, da sploh ne ve točno, kaj je privedla do njunega konflikta. "Sama situacija, čas in tema pogovora so se meni zdeli neprimerni," je še komentiral. Sanela je nato izpostavila, da sta se sprla, ko je izrazila drugačno mnenje. "S Sanelo se ne premakneva s tiste točke, kjer sva bila, zato sem že na pol brez upanja," je pojasnil Andraž.

Sanela je nato razkrila, zakaj Andraža ne sprašuje, kje je in kaj počne: "Pred psihologom si ti dal pobudo, da se pogovarjava samo o nujnih stvareh. To je bil zame nož v srce, pokazal pa si mi tudi, da me ne spoštuješ ter da v najin odnos nisi pripravljen vlagati." Dodala je, da je sama večkrat poskušala zgladiti spor, za kar Andraž ni pokazal zanimanja, zato je v dvomih, koliko časa naj se še trudi.

Poroka na prvi pogled Planet TV Šok: mladoporočenka zapustila šov Poroka na prvi pogled #video

"Na živce mi gre tvoja energija in težko te prenašam. To je dejstvo," je Saneli priznal Andraž. Sanela je bila ob tem vidno razočarana, razkrila pa je tudi, da jo Andraž velikokrat obrekuje po telefonu. Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Med zakoncema zapele pesti: slabše jo je odnesel ženin #video Poroka na prvi pogled Planet TV Zakonca v težavah: morala sta poklicati pomoč #video Igor Mikič Planet TV Igor Mikič: Tudi jaz sem bil del obalne straže Exatlona
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin