SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
2,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

Jasna Kuljaj o drzni Špeli Grošelj: Potipala je mojo zadnjico #video

2,03

termometer

V šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki je na sporedu vsak petek in vsako nedeljo ob 19.45 na Planetu, je med ugibanjem, kdo se skriva pod masko mačke, Jasna Kuljaj napačno sklepala, da gre za Špelo Grošelj, ob tem pa razkrila, kako drzna zna biti.

Kdo si ti? Planet TV Masko sta tokrat snela štajerski slavček in priljubljena pevka #video

Čeprav se je na koncu izkazalo, da je bila pod masko mačke skrita pevka skupine Bepop Ladies Tinkara Fortuna, se po njenem prvem glasbenem nastopu v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko zvezdniškima ekipama niti sanjalo ni, kdo bi lahko bil pod masko.

Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče

Le Jasni Kuljaj se je zdelo, da je glas zelo podoben glasu Špele Goršelj, ki jo zelo dobro pozna, zato je potrditev začela iskati pri Mihi Hercogu. "Povej ti, Mihi, ali je bil to Špelin vokal? Ti si jo večkrat snemal." Miha Hercog je potrdil, da je bil glas zelo podoben Špelinemu, ampak se vseeno ni strinjal, da je to ona.

Kdo si ti? Planet TV To je bil razlog, da je Jasna Kuljaj sredi studia legla na tla #video

Jasna ga je še naprej prepričevala, da ima prav, in dejala, da ima oseba pod masko boke Špele Grošelj. Miha ji je na to hudomušno odvrnil: "Za boke je pa nisem držal. Ne vem, kaj sta imeli vidve." To je bil povod, da je Jasna Kuljaj razkrila, kako drzna zna biti Špela Grošelj, ki naj bi potipala njeno zadnjico, da bi ugotovila, katera ima večjo. Več v zgornjem videu.

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo naslednjič na Planetu že v petek ob 19.45, ko bomo na bleščečem odru spoznali nove štiri maske, pod katerimi se bodo znova skrivali znani Slovenci in Slovenke.

Kdo si ti? Planet TV Upa, da tistega, ki pride v finale, ne bodo prepoznali #video Kdo si ti? Planet TV Ekskluzivno iz zaodrja: kako se Damjan Murko preobrazi v tigra #video Kdo si ti? Planet TV Zabavni odzivi zvezd na koledar Damjana Murka #video Kdo si ti? Planet TV Tega od pevke nismo pričakovali: ste videli, kaj je pokazala? #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin