SiolNET. Planet TV Novosti
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prijavite se na kviz Piramida sreče

0,06

termometer

Na Planet kmalu prihaja nova oddaja Piramida sreče, v kateri bodo največ šteli znanje, pogum in zaupanje. Koga poznate dovolj dobro, da se skupaj preizkusita na najvišjem kvizu v Sloveniji? 

Si upate preizkusiti se v kvizu, v katerem se med seboj merita dva para, za zmago pa poleg sreče šteje znanje, pogum in zaupanje dveh soigralcev? Poznati soigralca dovolj dobro, da nanj staviš vse, tudi usodo dobitka v kvizu, je svojevrsten izziv. Koga poznate dovolj dobro, komu lahko zares zaupate?

V prvem krogu kviza bosta morala tekmovalca izbrati temo in nato odgovoriti na vprašanje iz te teme. Po vsakem vprašanju ima par kratek čas za razmislek, nato pa se z vrha piramide začne valiti krogla, ki na dnu pade v prekat z različnimi vrednostmi. Če je odgovor pravilen, bosta tekmovalca nagrado iz prekata, v katerega je padla žoga, tudi dobila, če pa je odgovor napačen, bo znesek odštet od dosedanjega dobitka. Na koncu bo zmago slavil par, ki bo s skupnim znanjem, zaupanjem in tudi nekaj sreče zbral največ denarja.

Kako se prijaviti?

Izpolnite spodnjo prijavnico ali pošljite prijavo na e-naslov prijava@planet-tv.si. Za dodatna vprašanja smo vam prav tako na voljo na e-naslovu info@planet-tv.si.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin