Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 4. 2022,
8.25

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

akcija Jason Statham

Nedelja, 17. 4. 2022, 8.25

2 leti

Jason Statham o kaskaderskih prizorih: Bolje je biti pripravljen preveč kot pa premalo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Prenašalec 2

Nocoj ob 22. uri bo na Planetu akcijski film Prenašalec 2. V glavni vlogi ponovno blesti Jason Statham, ki je v intervjuju razkril, kaj ga je pritegnilo k sodelovanju v filmski seriji, s kakšnimi izzivi so se spoprijemali na snemanju in kako se je pripravljal na kaskaderske prizore.

Stathamova moškost, šarm in humor so prepričali kultnega režiserja Luca Bessona, da je igralca izbral za glavno zvezdo v filmu Prenašalec (The Transporter). Uspeh prvega filma je Stathama pripeljal do nadaljevanja, v katerem najeti voznik ščiti mladega fanta, čigar ugrabitev pa voznika popelje na edinstveno reševalno misijo.

Jutro na Planetu
Planet TV Z vašo pomočjo smo na Planetu za Ukrajino zbrali več kot 20 tisoč evrov #video

Jason Statham je sprva razkril, kaj ga je na liku najbolj pritegnilo: "Priložnost za igranje glavnega moža, ob tem pa to, da sem lahko pokazal svoje znanje borilnih veščin. Kot otrok sem tudi sam želel biti kot kaskaderji - se metati naokrog in pretepati, a ta želje se mi ni nikoli izpolnila. Leta so minevala, ne da bi to željo sploh poskusil uresničiti, pred nekaj leti pa se mi je ponudila priložnost vse to narediti v filmu."

Prenašalec 2 | Foto:

Njegove sposobnosti so se znova znašle na preizkušnji v filmu Prenašalec 2 (The Transporter 2), ki se ga je lotil z veliko zagona. Igralec je priznal, da so si pri oblikovanju zgodbe filma in sami izvedbi snemanja precej pomagali s prvim delom: "Vprašali smo se, na kaj smo v prvem delu pozabili in kaj bi lahko izboljšali. Težko je namreč izbrati pravi recept za uspeh, ampak z vsakim posnetim filmom se učiš. Mislim, da smo na ta način zelo dobro opravili svoje delo."

Milan Gačanovič
Planet TV Komentator poudarja: Veza ne sme temeljiti samo na seksu #video

Medtem ko je bil prvi film posnet na jugu Francije, se tokrat zgodba dogaja v Miamiju. Igralec meni, da to morda ni bila ravno idealna izbira. "Ena od stvari, ki smo se jih naučili pri snemanju filma, je bila, da nikoli več ne bomo snemali prekletega filma v Miamiju med sezono orkanov," je povedal v smehu. Razkril je tudi, da so film posneli v samo 50 dneh, s čimer ni bil ravno zadovoljen: "Kako dober film bi posneli šele, če bi imeli dovolj časa za pripravo!"

Prenašalec 2 | Foto:

Ne glede na to je igralec poudaril, da film Prenašalec 2 (The Transporter 2) v sebi skriva vse, kar je njemu zelo všeč: "Moj lik je namreč izredno zanimiv in dobro zasnovan, predvsem pa mi je všeč, da je mož beseda, kar je danes zelo redka lastnost pri ljudeh." Dejal je tudi, da po njegovem mnenju vsak teden izide veliko nekakovostnih akcij, ki pa jih filma Prenašalci brez dvoma prekašata v vseh pogledih.

Poroka na prvi pogled
Planet TV V šovu Poroka na prvi pogled so tekle solze #video

V tem filmu se glede na prvi del tudi kaskaderski prizori zdijo precej bolj zapleteni in celo pustolovski. Jason Statham je vseeno zatrdil, da se nanje ni pripravljal nič drugače: "Fizična priprava je bila enaka, le da sem se moral ponovno naučiti voziti lamborghinija. Prav tako sem se moral naučiti narediti nekaj izvrstnih skokov z vodnim skuterjem in wakeboardom, česar pa nazadnje v filmu nismo uporabili. Ampak vedno je bolje biti pripravljen preveč kot premalo."

Akcijo Prenašalec 2 si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22. uri. Pred tem ne zamudite še akcijske komedije Upokojeni, oboroženi, nevarni 2 (RED 2), ki se bo začela ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Leta štejejo
Planet TV Ste vedeli, da je ta Slovenec fotografiral legendarno Naomi Campbell?
Poroka na prvi pogled
Planet TV Tega Špela nikoli ne bo naredila #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Sandi je bil šokiran, ko je izvedel, da si žena dopisuje z drugimi #video
The Transporter
Planet TV Ta igralec je na snemanju poškodoval svojo soigralko
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte