SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Tega Špela nikoli ne bo naredila #video

0,11

termometer

Eksperiment Poroka na prvi pogled, ki ga lahko spremljamo od ponedeljka do srede ob 21. uri na Planetu, spremlja tudi komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled. Trije komentatorji vsak četrtek ob 21. uri pokomentirajo zabavno dogajanje čez teden in izrečejo na glas tisto, kar si vsi mislimo pred ekrani. 

Poroka na prvi pogled Planet TV Med pomerjanjem poročnih oblek nam je o partnerju zaupala to #video

Med komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled je Špela Grošelj, ki vodi in komentira dogajanje v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Špela oddajo spremlja že od samega začetka, je pa tudi velika ljubiteljica avstralske različice šova. Če ne bi bila medijska osebnost, bi se upala tudi sama prijaviti v šov. A verjame, da zanjo nekje obstaja sanjski moški. Čeprav je zgovorna, samozavestna ženska, ki dobro ve, kaj hoče tako v življenju kot pri partnerju, pa pri eni stvari ne odstopa.

"Pri meni se ve, ali mi je do nekoga oz. da sem nekomu naklonjena. Nikoli pa nisem tista, ki bi dajala pobudo. Nekomu prva pisala. Tu pa sem zelo 'old school'. Se pravi, da boš začutil, da mi je nekaj do tebe, ampak ne bom jaz tista, ki bo prva pisala in vabila na večerje in ne vem, kaj."

Kako bo Špela komentirala Anžetov prepir s Hajdi in pisanje Kate preostalim ženinom, pa ne zamudite v četrtek ob 21. uri v oddaji Poroka na drugi pogled. Z nami bosta tudi Milan Gačnovič - Gacho in Tanja Kocman. 
Poroka na prvi pogled Planet TV Na poroki je prepoznala eno osebo #video Jutro na Planetu Planet TV Izpadlo nevesto po šovu oblegajo tudi dekleta #video Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž bo Saneli končno razkril, kaj se dogaja za njenim hrbtom #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin