Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 1. 2022,
8.01

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Natisni članek

Brad Pitt

Petek, 7. 1. 2022, 8.01

2 leti, 3 mesece

Brad Pitt začenja novo kariero v glasbeni industriji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14
brad pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Nocoj ob 22.10 si boste lahko na Planetu ogledali kriminalko z naslovom Ubij jih nežno (Killing Them Softly). V glavni vlogi bo nastopil zvezdnik Brad Pitt, ki pri svojih 58 letih začenja novo kariero. Tokrat se bo podal v glasbene vode. 

Igralec Brad Pitt je združil moči z glasbenim producentom Damienom Quintardom, ki je bil za svoje delo nagrajen tudi z emmyjem. Skupaj bosta po popolni prenovi ponovno odprla glasbeni studio Miraval Studios v Corrensu v Franciji, ki velja za enega legendarnih snemalnih objektov. Gre za dvorec, ki je že gostil legendarne glasbenike, kot so skupina Pink Floyd, The Cranberries in pevec Stinga.

Ajda Strnad
Planet TV Razstrupljanje: mit ali resnica? #video

Glasbeni studio je bil zgrajen že leta 1977, skoraj dve desetletji pa ga ni uporabljal nihče. To se bo zdaj spremenilo, saj sta se Brad Pitt in Damien Quintard odločila vzeti vajeti v svoje roke. Glasbeni producent je ob tem dejal: "Z Bradom sva se ujela že takoj na prvem srečanju. Pogovarjala sva se in povsem me je osupnil s svojim občutkom za glasbo in natančnostjo pri njeni analizi."

V posodobljeni studio bodo vključili velik del izvirne snemalne opreme, ki pa bo integrirana v sodobno okolje, katerega detajle sta oblikovala Pitt in Quintard osebno. Ponaša se tudi z več snemalnimi kabinami, delovnimi postajami za montažo zvoka in videa, redko glasbeno opremo, sintetizatorji in medetažo s pogledom na celoten studio.

Bruce Willis
Planet TV Zvezdnik je na snemanju te akcijske uspešnice oglušel

Glasbeniki, ki bodo snemali v studiu, bodo nastanjeni v posebnem stolpu dvorca, kar jim bo omogočalo, da bodo blizu svojih delovnih prostorov. Prav tako bodo lahko dostopali do bazena, med njihovim bivanjem pa jih bodo z gostinsko ponudbo razvajali kuharski mojstri, ki bodo živeli na posestvu. 

Do dvorca Miraval pa posebno ljubezen goji zlasti igralec Brad Pitt, ki je nepremičnino kupil že leta 2012 skupaj s takratno partnerico Angelino Jolie. V kapeli na posestvu se je leta 2014 par tudi poročil. Čeprav sta se leta 2016 ločila, je Brad Pitt ostal lastnik posestva, ki je do zdaj slovel predvsem po vinogradih.

Milijonar
Planet TV Godler razkril, da je že bil tekmovalec v kvizu in kakšen je bil njegov dosežek #video

Glasbeni producent je na koncu izpostavil, da se bo Bradova vizija za dvorec skupaj z njegovo strastjo do realizacije ideje zagotovo izkazala za nekaj neverjetnega. Brad Pitt napoveduje, da naj bi glasbeni studio svoja vrata odprl konec letošnjega poletja.

Na Planetu boste Brad Pitta lahko videli nastopiti v glavni vloge kriminalke Ubij jih nežno (Killing Them Softly) nocoj ob 22.10. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Tjaša Dorelay
Planet TV Slovenka razkrila, kdaj bo konec norije zaradi koronavirusa #video
Milijonar
Planet TV Podkupovanje v oddaji Milijonar #video
Angelina Jolie, Brad Pitt
Planet TV To je razlog, da Brad Pitt trenutno ne hodi na zmenke
Bruce Willis, Demi Moore, Tallulah  Willis
Planet TV Hčerka Brucea Willisa: Prezirala sem to, da sem mu na videz tako podobna
Nadarjena (Gifted)
Planet TV Mlada igralka se je zabavala ob pogledu na objokane oboževalke zvezdniškega soigralca #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte