SiolNET. Planet TV Milijonar
1,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Podkupovanje v oddaji Milijonar #video

1,22

termometer

Nocoj ne zamudite nove sezone kviza Milijonar. Prvi deli so namenjeni dobrodelnosti, zato bo voditelj Jure Godler gostil znane obraze, ki bodo zbrani znesek darovali organizaciji po svoji izbiri.

Milijonar Planet TV Ne bodi Jure, pravi Jure #video

Prvi bosta na vroči stol sedli pevki Irena Vrčkovnik in Damjana Golavšek. Pevki, ki se bosta kviza udeležili prvič, imata taktiko. Juretu sta prinesli tudi nekaj v zameno za prijaznost in tudi za bolj "mila vprašanja". Ali jima bo uspelo, pa preverite nocoj na Planetu.

Objemi, poljubi, čokolade, vse to imata v rokavu, saj se bojita, da ne bosta pred kamero enostavno zmrznili. "Doma vsi vse vemo in je lažje odgovarjati," doda Irena, ki rada gleda Milijonarja. Pevki, ki raje pojeta, kot pa govorita pred kamero, sta bolj samozavestni, ko nastopata skupaj, zato menita, da jima bo šlo dobro.

Malo v šali malo zares, pomemben je iskren namen, in ta je, zbrati čim več denarja. Dobrodelni nastopajoči bodo ta teden sodelovali v kvizu v parih. Pevki sta se odločili, da bosta zbrani znesek poklonili Kriznemu centru za otroke in mladostnike Palčica z Grosupljega.  

"Znesek bo namenjen zlorabljenim otrokom, ki jih je žal v Sloveniji zelo veliko," opiše Damjana. 

Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45 na Planetu. Bodite z nami! 

Milijonar Planet TV V novi sezoni Milijonarja zanimiva novost Milijonar Planet TV Poglejte, česa si Jure Godler ne želi v novem letu
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Zamujene vsebine so na voljo v Planeteki.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin