SiolNET. Planet TV Exatlon
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Jadran končno do prve zmage v Exatlonu #video

0,16

termometer

V oddaji Exatlon, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 19.45, je modra ekipa Jadran končno zabeležila prvo zmago. Po sedmih zaporednih porazih so slavili na pomembni tekmi za obstoj.

Večerne tekme so vedno poseben izziv. A tokratna je bila obenem še tekma za obstoj, zato je bilo ozračje pred začetkom precej naelektreno. Pekel je namreč poligon, ki se ga še od lani spomnimo zlasti po peklenskem tempu.

Exatlon Planet TV V Exatlonu preskakujejo ljubezenske iskrice: Pa saj sta mlada! #video

Na tokratnih tekmah za obstoj so ogrožena dekleta obeh ekip. Na strani Triglava to pomeni, da bosta v primeru poraza v izločitveni dvoboj morali Anamarija in Lina. Obe novinki sta namreč prvi teden na varnem.

Exatlon Planet TV V Exatlonu še trije novi tekmovalci #video

Prvi dve zmagi so zabeležili pri Jadranu, potem sta si ekipi izmenjevali zmage, nato pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega: val zmag ekipe Jadran in njihovo vodstvo z 8:4. A nadaljevanje je znova začelo kazati na staro težavo Jadrana. Vzdržati pritisk nasprotnikov do konca. Tri zaporedne zmage ekipe Triglava njihov zaostanek znižajo na 8:7.

Exatlon Planet TV Exatlonovka o svoji bolezni: Zanje sem ostala močna #video

Ampak zgodovina se včasih ne ponavlja. Točki Pike in Luke končata nepremagljivost ekipe Triglav in Jadranu prislužita prvo zmago letos. Slavje je bilo nepopisno. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Poglejte, kdo so najboljši tekmovalci prvega tedna Exatlona #video

Na izločitevni dvoboj se je tako avtomatsko uvrstila statistično najšibkejša tekomovalka Triglava Anamarija. Če jutri izgubijo še drugo tekmo za obstoj, bo izločitevni dvoboj tokrat obarvan rdeče. Kaj sta ob tem povedali tekmovalki, ki bosta morali morda v izločitveni dvoboj, si poglejte v spodnjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Ta bodoča britanska nevesta je bila včasih erotični model Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV V britanskem eksperimentu smo bili priča prvi istospolni poroki kandidatov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Pred vsemi lepotnimi posegi je nevesta izgledala tako. Bi jo prepoznali? #foto Exatlon Planet TV Manca je prostovoljno zapustila Exatlon #video Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Ste vedeli, da se je v šovu poročil nečak nekdanjega izjemno uspešnega šprinterja?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin