SiolNET. Planet TV Exatlon
3,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

V Exatlonu preskakujejo ljubezenske iskrice: Pa saj sta mlada! #video

3,90

termometer

Nov teden v Exatlonu, ki ga na Planetu ujemete od ponedeljka do petka ob 19.45, se je začel z novima dvema zmagama rdeče ekipe Triglav. Kljub temu ekipa Jadran ne obupuje in tekmovalci so vse bolj povezani. V šali lahko rečemo, da nekateri celo bolj kot bi bilo potrebno za samo tekmovanje.

Exatlon Planet TV Exatlonovka o svoji bolezni: Zanje sem ostala močna #video

Tekmovalce ekip Triglav in Jadran nocoj čaka zelo pomembna preizkušnja. Pomerili se bodo namreč v tekmi za obstoj, ki bo že določila, katera ekipa bo morala najmanj enega svojega člana poslati v izločitveni dvoboj. V tem tednu so v obeh ekipah ogrožena dekleta.

Exatlon Planet TV V Exatlonu še trije novi tekmovalci #video

Čeprav Jadran še ni zabeležil zmage na Exatlonu, je vzdušje v baraki vse prej kot slabo. Opaziti pa je bilo predvsem, da Karolina in Boris vse več časa preživljata skupaj. 

Exatlon Planet TV Manca je prostovoljno zapustila Exatlon #video

Ob vprašanju, ali se med Karolino in Borisom kaj plete, Andreja sicer ni želela preveč razkriti in poudarila, da se predvsem osredotoča nase, ob tem pa se je ves čas nasmihala. "Pogovarjata se veliko, šalita. Kaj več pa nisem opazila. Pa saj sta mlada. Lahko, da je simpatija, da. Zakaj pa ne?" Več v zgornjem videoposnetku.

Karolina in Boris sta nam v intervjuju pred odhodom v Dominkansko republiko povedala, da sta trenutno samska.

Exatlon Slovenija je na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Poglejte, kdo so najboljši tekmovalci prvega tedna Exatlona #video Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Pred vsemi lepotnimi posegi je nevesta izgledala tako. Bi jo prepoznali? #foto Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV V britanskem eksperimentu smo bili priča prvi istospolni poroki kandidatov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Ta bodoča britanska nevesta je bila včasih erotični model
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin