Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 9. 2022,
8.30

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,73

5

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Ponedeljek, 12. 9. 2022, 8.30

1 leto, 7 mesecev

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

V britanskem eksperimentu smo bili priča prvi istospolni poroki kandidatov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,73

5

V šovu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.30, smo bili včeraj lahko priča istospolni poroki dveh kandidatov. Prvič sta se tako v britanski različici ljubezenskega eksperimenta poročila dva moška, natančneje Matthew Jameson in Daniel McKee.

Britanci so za novih 16 kandidatov v šovu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo povsem spremenili koncept in izvedbo snemanja šova.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Pozor: Britanski ljubezenski eksperiment tokrat po zgledu Avstralcev vpeljuje novosti!

Vpeljali so različne novosti, ki bodo pare v slogu avstralske različice eksperimenta združevale z medsebojnim druženjem na večerjah in skupnih tedenskih ceremonijah. Večjo odprtost pa so šovu izkazali tudi s tem, da so vanj prvič vključili tudi dva istospolno usmerjena kandidata.

Matt in Daniel sta prva istospolno usmerjena kandidata, ki sta v britanski različici ljubezenskega eksperimenta stopila na skupno zakonsko pot. | Foto: Red Arrow Studios Matt in Daniel sta prva istospolno usmerjena kandidata, ki sta v britanski različici ljubezenskega eksperimenta stopila na skupno zakonsko pot. Foto: Red Arrow Studios

Matthew je star 39 let, ukvarja pa se z dobrodelnostjo. Že v prvi epizodi je preostalim kandidatom med njihovim prvim druženjem povedal, da ga je po tem, ko je ugotovil, da je istospolno usmerjen in to začel deliti s svetom, to izoblikovalo v osebo, kakršna je danes.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Ta bodoča britanska nevesta je bila včasih erotični model

Daniel, ki prihaja s Severne Irske in šteje 27 let, pa je razkril: "To, da predstavljam polovico prvega istospolnega para, je zame neverjetno pomembno. Na Severnem Irskem je bila istospolna poroka legalizirana šele pred kratkim, kar je naravnost šokantno. Zdaj lahko svojo zvezo delim s svetom, kar se mi zdi izredno pomembno, saj nas ljudje še vedno ne sprejemajo brezpogojno."

Britanski gledalci šova so bili navdušeni nad prisotnostjo prvega istospolnega para. Na družbenih omrežij so namreč zapisali obilico pozitivnih objav, za primer pa lahko preberete spodnjo:

"Ne bom lagala, povsem sem se zaljubila v Matta in Daniela. Res si želim, da bi jima uspelo. Zelo srčkan par sta," je zapisala ena od oboževalk. | Foto: Daily Mail "Ne bom lagala, povsem sem se zaljubila v Matta in Daniela. Res si želim, da bi jima uspelo. Zelo srčkan par sta," je zapisala ena od oboževalk. Foto: Daily Mail

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.30! Vsak dan pa si prej lahko ogledate še epizodo najtežje televizijske preizkušnje Exatlon, ki se od ponedeljka do petka pričenja ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Kot prvi Exatlon zapušča ta tekmovalec #video
Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV V boj za predsedniški stolček tudi televizijski voditelj? #video
Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Jasna, Franko in Chorchyp brez dlake na jeziku o Exatlonu
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte