SiolNET. Planet TV Ta teden z Juretom Godlerjem
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Ta teden z Juretom Godlerjem

V boj za predsedniški stolček tudi televizijski voditelj? #video

0,09

termometer

Nova sezona oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem se začenja ta petek zvečer po Exatlonu. 

Jutro na Planetu Planet TV Ste bili del Guinnessovega rekorda? #video

Jure Godler se vrača. V 16. sezoni oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem zveste gledalce priljubljene satirične oddaje čaka nekaj novosti. Ker so pred nami politično pestri dnevi, Jure pravi, da bo tudi materiala za ustvarjanje več kot dovolj. Poleg novega sodelavca, ki ga bomo videli v vlogi raziskovalnega novinarja, se bodo lotili bolj lahkotnih tem. Tistih, ki jih zabavajo. 

"Naša oddaja je bila včasih bolj politično-analitična, zdaj pa smo se bolj umaknili v 'late night comedy show', ki večinoma temelji na političnih temah. Se pa tudi odmikamo v različne druge stvari, po domače povedano: kar nam je smešno, damo v oddajo."

Exatlon: Brez cenzure Planet TV Jasna, Franko in Chorchyp brez dlake na jeziku o Exatlonu

Jure pričakuje umazan boj v igri za predsedniški in županski stolček, sam pa pravi, da bi ga na tako visokih položajih želeli videti le njegovi oboževalci. Pušča odprto možnost, da se bo podal v igro za predsednika Filatelistične zveze Slovenije ali pa kakšnega knjižnega kluba. Kot pisec romanov in velik ljubitelj knjig se bolj poistoveti s takšno funkcijo. Ve pa tudi, katere funkcije ne bi opravljal. "Kdor si želi biti premier, pa se mi zdi, da nima treh točnih."

Ta teden z Juretom Godlerjem se vrača na Planet. V petek po Exatlonu. 
Exatlon Planet TV Kakšen vpliv ima Exatlon na otroke? #video Exatlon Planet TV Kako hudo je s tekmovalko, ki se je zgrudila na poligonu? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin